News

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Ultimele fotografii cu regretatele vedete în viaţă

Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional! Ultimele fotografii cu regretatele vedete în viaţă

Au plecat de lângă noi mai devreme decât ne-am fi aşteptat şi tot ce ne-a rămas de la aceste staruri sunt realizările lor profesionale de toată lauda, dar şi ultima fotografie făcută cu ele înainte de-a muri.

Amy Winehouse

A fost una dintre cele mai talentate cântăreţe care au existat vreodată, care n-a fost, însă, capabilă să-şi învingă dependenţa de alcool şi şi-a găsit prematur sfârşitul în urma unei supradoze. Ultima dată când a fost fotografiată, Amy mergea liniştită pe stradă, fără să prevestească cu nimic dispariţia ei iminentă. Părea sănătoasă, binedispusă şi cu întregul său viitor înainte. Din păcate, săptămâna care a urmat aveam să citim, prin presa internaţională, despre înmormântarea ei.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Documentarul despre Amy Winehouse, în drumul spre Cannes

După tragica moarte a talentatei cântăreţe, la doar 27 de ani, iată că se pregăteşte un film despre partea nevăzută a vieţii controversate pe care a avut-o Amy.

Tatăl lui Amy Winehouse publică o nouă biografie a cântăreţei

News

Tatăl lui Amy Winehouse publică o nouă biografie a cântăreţei

Mitch Winehouse va lansa luna viitoare o nou carte despre fiica sa, prin care vrea să facă cunoscută adevărata poveste a vieţii artistei.

News

Amy n-avea substanţe ilegale în organism

S-a făcut în sfârşit public rezultatul toxicologic în urma autopsiei cântăreţei britanice şi s-a ajuns la concluzia că nu existau substanţe ilegale în organismul lui Winehouse în momentul morţii. Majoritatea oamenilor o blama pe Amy pentru consumul excesiv

Gossip

Amy era pe cale să se mărite când a murit?

Noi informaţii apar despre viaţa regretatei cântăreţe, ultima făcând referire la planurile de măritiş ale lui Winehouse cu Reg Traviss. Se pare că vedeta care s-a prăpădit pe 23 iulie, în casa ei din Londra, acceptase