News

Atenţie, imagini explicite de sex! Scene fierbinţi care au fost tăiate din filme

Atenţie, imagini explicite de sex! Scene fierbinţi care au fost tăiate din filme

Dr. William Harford (Tom Cruise) and Alice Harford (Nicole Kidman) in Stanley Kubrick's "Eyes Wide Shut." (Photo by Warner Bros)

Strict interzis! După ce au fost catalogate de CNA-ul american prea HOT pentru a fi difuzate public, aceste secvenţe sexy au fost scoase la montaj. Ha, şi noi care credeam că le-am văzut pe toate în filme!

Eyes Wide Shut (1999)

Întregul film este despre promiscuitate şi petreceri sexuale de-o perversitate evidentă cel puţin pe ici, pe colo, în locurile esenţiale, însă o scenă anume cică ar fi fost cireaşa de pe tort şi ar fi fost cenzurată chiar de cei de la Warner Bros, producătorii peliculei. Bineînţeles că fanii lui Stanley Kubrick au fost revoltaţi când au aflat că o secvenţă a fost tăiată din ultimul film al marelui regizor. Dacă ar fi trăit (Kubrick a murit în timpul filmărilor), regizorul nu ar fi permis aşa ceva! Cel puţin asta susţin admiratorii legendei cinematografice. Dar despre ce secvenţă este vorba?

Cea a orgiei, evident. Ase pare că era conţinut explicit, care i-ar fi obligat pe producătorii filmului să încadreze capodopera lui Kubrick la filme destinate exclusiv adulţilor, ceea ce ar fi diminuat audienţa şi, implicit, profitul. Aşadar o discuţie cu editorul de montaj a fost de-ajuns pentru a se lua măsurile necesare distribuirii în condiţii decente a filmului “Eyes Wide Shut” în orice cinematograf de cartier din lumea asta.