News

Atenţionarea amicală a lui Cătălin Botezatu pentru Pepe: ”Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile”

Atenţionarea amicală a lui Cătălin Botezatu pentru Pepe: ”Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pepe iubeşte din nou, iar fanii săi sunt bucuroşi de noua iubită a lui. Cântăreţul şi Yasmina şi-au asumat relaţia, chiar dacă este dificil, nu a trecut mult timp de la divorţ, iar între cei doi există şi o diferenţă considerabilă de vârstă.

De ajutor poate fi că ambii sunt mondeni şi cunosc foarte bine această lume şi cum să îi facă faţă. Un expert în acest subiect este şi Cătălin Botezatu.

El a fost solicitat de Antena Stars să comenteze noutăţile mondene din Bucureşti şi, mai cu seamă, noua relaţie a lui Pepe, la scurt timp de la divorţul de Raluca Pastramă.

De ce? Care este legătura designerului cu noua cucerire a cântăreţului? Ei bine, Yasmine este cunoscută în cercurile mondene ale urbei prin prisma meseriei sale, de model şi make-up artist. Tânăra de 26 de ani a prezentat câteva creaţii ale lui Botezatu, aşadar fanii au fost curioşi cât de bine se cunosc cei doi.

Bote o apreciază pe Yasmine şi chiar l-a încurajat pe Pepe în ceea ce priveşte relaţia cu ea: „E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor”, a spus creatorul de modă.

„O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (...) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările