News

Athina Onassis, ghinion în dragoste! Moştenitoarea magnatului grec a fost trădată de soţ

Athina Onassis, ghinion în dragoste! Moştenitoarea magnatului grec a fost trădată de soţ

Blestemul Onassis a lovit din nou! Ultima moştenitoare a magnatului grec Aristotel Onassis a primit, odată cu averea, şi ghinionul în dragoste. Singură. Fără familie, fără prieteni şi acum şi fără soţ, nepoata lui Onassis trăieşte drama săracei fete bogate. Intrată în posesia unei averi de peste două miliarde de dolari, Athina ar fi fost o partidă bună pentru oricine, chiar şi pentru un prinţ moştenitor. Totuşi, ea a ales să se căsătorească pe 3 decembrie 2005, la São Paolo, cu Álvaro Alfonso de Miranda Neto (Doda), fiul unui bogat industriaş bra­zilian care tocmai divorţase de un manechin, Cibele Dorsa. Cu 11 ani mai în vârstă decât ea, Álvaro a cucerit-o cu calităţile sale de călăreţ desăvârşit, care avea în palmares două medalii de bronz obţinute la concursurile de sărituri peste obstacole de la Jocurile Olimpice de la Atlanta şi de la Sydney şi una de argint la turneul mondial de la Monte Carlo. Doar că dragostea lor comună pentru cai n-a fost de-ajuns să le menţină viu mariajul, care din start părea un scop atins de ambiţiosul brazilian.

Avocatul grec Alexis Mantheakis (fost con­silier al tatălui Athinei, francezul Thierry Roussel), care a scris o biografie neauto­rizată a moştenitoarei, susţine într-un articol publicat în Proto Thema că are şi dovada faptului că Álvaro şi-a dorit această căsătorie din pur interes ma­terial. Altfel cum s-ar explica faptul că acesta a avut timp de opt ani şi jumă­tate o relaţie paralelă cu „o frumoasă şi misterioasă femeie“ din Belgia? „O tânără încântătoare“ care l-ar fi contac­tat anul trecut pe acest Mantheakis şi i-ar fi înmânat un aşa-numit „dosar roşu“ cu toate dovezile legăturii lor, de la bilete de avion la facturi de hotel, bilete de intrare la turneuri hipice în Rio de Janeiro şi chiar o legitimaţie VIP de intrare la un concurs făcut pe numele Athinei Onassis – ceea ce înseamnă că Doda se întâlnea cu amanta chiar pe sub nasul nevestei. Pe baza tutu­ror acestor dovezi, Mantheakis plănuieşte acum să scoată o nouă carte despre viaţa dublă a soţului tinerei miliardare.

Marea minciună. Până la despărţirea de anul trecut, nimeni nu bănuia cât de nefericiţi erau.

Nu ştim cât adevăr este în această poves­te, deşi Athina (32) a pus piciorul în prag în luna mai anul trecut tocmai din cauza infi­delităţilor soţului, care astăzi se afişează deja foarte mândru la braţul prezentatoarei de televiziune Denize Severo. Cert e că în con­tractul lor prenupţial se stipula că, în caz de divorţ, Athina se obliga să-i plătească lui Ál­varo câte un milion de dolari pentru fiecare an de mariaj şi să-i lase caii cumpăraţi împre­ună. Iar divorţul s-a pronunţat în octombrie, „în urma consimţământului reciproc“, cei doi soţi ajungând la „un acord amiabil în privinţa tututor chestiunilor“. Să-şi fi cumpărat Athina liniştea şi demnitatea cu 12 milioane de dolari? N-ar fi exclus, de vreme ce toate problemele din familia Onassis s-au rezolvat cu asemenea cecuri. Păcat, însă, că Athina are acelaşi ghini­on în dragoste ca mama ei, care a avut patru mariaje eşuate, şi că, după ce-a fost părăsită de toţi cei dragi (mama ei, Christina, a murit în urma unei supradoze de stupefiante, iar tatăl a crescut-o rigid, fiind interesat doar de moş­tenirea ei), a rămas la fel de singură şi vânată pentru banii ei, ca în anii adolescenţei.

foto: Getty Images