News

Atipic Beauty, despre modă şi frumuseţe dincolo de aparenţă FOTO

Atipic Beauty, despre modă şi frumuseţe dincolo de aparenţă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 61 poze

De 10 ani încoace, celebrităţile şi designerii îşi dau mâna pentru o cauză nobilă.

14716254_1433844856643110_8908336759098334493_n

Un eveniment devenit tradiţie, Gala Atipic Beauty demonstrează an de an ca dizabilitatea nu este un motiv să nu trăieşti frumos şi demn. Magda Coman, frumuseţea în scaun rulant care a avut ideea acestui eveniment, cu ani în urmă, ştie cel mai bine acest lucru. Ea a învăţat să transforme orice “nu” în “da”, prin forţe proprii! E un exemplu de urmat, un model de voinţă şi perseverenţă.

Gala Atipic Beauty, orchestrată de Alin Gălăţescu, nu se rezumă doar la o paradă a modei. În spatele acestui eveniment, sunt oameni cu sufletul deschis, oameni care îşi doresc să contribuie la schimbarea mentalităţii şi care îşi doresc să facă bine aproapelui lor.

Realizată cu sprijinul partenerului extern principal Acibadem Hospitals Group şi cu cel al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa, gala a avut loc la Palatul Parlamentului, având-o ca gazdă pe Andreea Marin - care a purtat o creaţie a designerului basarabean Nadya Gudumak, fondatoare a brandului vestimentar Nikita Rinadi.

Pe podium au urcat 20 de modele imobilizate în scaune cu rotile, care au prezentat creaţiile a 10 designeri cu suflet mare şi creativitate pe măsură: Eli LăsleanAgnes Toma, Simona Semen, Cristina Nichita, Marie Ollie by Don Arthur, Aleha Toncea, Crina Moldovan, Luminiţa Balazs, Tina Olari şi TRENDS by Adina Buzatu.

Şi, pentru că muzica este ca un balsam pentru suflet, evenimentul a fost întregit de două recitaluri speciale: Amadeus şi Alexandra Uşurelu & The Muse Quartet.

Modifică Setările