News

Atitudine impardonabilă a actorului! Deşi îi seamănă izbitor, Owen Wilson refuză să-şi cunoască fiica de doar trei ani

Atitudine impardonabilă a actorului! Deşi îi seamănă izbitor, Owen Wilson refuză să-şi cunoască fiica de doar trei ani camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

De ce nu a vrut să-şi cunoască fetiţa de doar trei ani? Este o perioadă grea pentru Owen Wilson. Fosta parteneră îl acuză că nu a încercat să-şi cunoască fetiţa, în vârstă de doar trei ani.

Varunie Vongsvirates are o fetiţă în vârstă de 3 ani, Lyla, cu actorul care i-a fost o perioadă partener de viaţă. Şi ea afirmă că în ciuda faptului că Owen menţine o relaţie bună cu cei doi fii ai săi mai mari, pe Lyla nici măcar nu a cunoscut-o.

Femeia a făcut această mărturisire cotidianului Daily Mail, la două zile după ce a postat o fotografie cu micuţa care împlinise trei ani.

Mămica în vârstă de 37 de ani i-a scris fetiţei pe Instagram: ”La mulţi ani fericiţi, copilul meu drag!”. Deşi Lyla seamănă enorm cu celebrul actor, el nu a făcut niciun demers ca s-o cunoască.

Vongsvirates a detaliat sursei citate şi în 2019 că l-a implorat pe actor să vină să o vadă pe micuţă, dar Owen Wilson, în vârstă de 52 de ani, a rămas surd la rugăminţile acesteia.

Potrivit femeii, actorul le ajută financiar, însă ea este de părere că fetiţa are nevoie de un tată, nu de bani şi consideră că este ironic cum are el roluri de tată responsabil, însă îşi ignoră fiica, deşi îi seamănă izbitor.

Varunie Vongsvirates a avut o relaţie de cinci ani cu Owen Wilson. Actorul în 2018 a dorit un test de paternitate, însă şi acesta i-a confirmat că este tatăl Lylei.

Micuţa s-a născut pe 9 octombrie 2018 şi nu l-a avut niciodată aproape pe celebrul său tată. În ciuda acestui fapt, se pare că Wilson se înţelege de minune cu fiii cei mari, Robert, în vârstă de 10 ani şi Finn, care are 7 ani, băieţi pe care îi are cu Jade Duell şi Caroline Lindqvist.

Owen Wilson a fost contactat de PageSix pentru a comenta acuzaţiile, însă nu a primit niciun răspuns.

Foto: Instagram şi Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările