News

Atletul Oscar Pistorius, trimis la psihiatrie

de admin

După săptămâni în care încă se dispută dacă paraplegicul a ucis-o intenţionat sau nu pe iubita lui anul trecut, judecătorul a ales să-l trimită pe acuzat la teste psihiatrice, date fiind căderile lui nervoase şi depresia în care se află. Dar nu doar atât...

Procurorul şef l-a sfătuit pe judecătorul Thokozile Masipa să îl trimită la o evaluare psihiatrică pe Pistorius, după ce un martor al apărării, expert de altfel, a mărturisit că acuzatul de crimă cu premeditare suferă de anxietate din copilărie – acest lucru putând să fi influenţat judecata lui când şi-a împuşcat iubita, Reeva Steenkamp, pe 14 februarie anul trecut.

Faimosul atlet ar putea să fie astfel achitat, dacă se dovedeşte că boala mentală este verosimilă. De asemenea, dacă este în final condamnat la închisoare, sentinţa poate fi mai uşoară datorită tulburării mentale.

Se speculează că Oscar Pistorius va fi sub observaţie medicală timp de 30 de zile.

FOTO REUTERS

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Oscar Pistorius va fi eliberat după doar zece luni! Iată reacţia părinţilor Reevei Steenkamp

Condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp pe 14 februarie 2013, Oscar Pistorius va fi eliberat pe 21 august, după doar zece luni de încarcerare. Cum e posibil acest lucru şi ce spune familia Reevei?

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

News

Află detalii picante din viaţa actriţei Amy Adams!

Trecutul starului din American Hustle este marcat şi de un job mai controversat. „A fost o modalitate foarte uşoară de-a face bani“, spune roşcata care câştiga 7 dolari pe oră ca hostess la restaurantul Hooters, recunoscut pentru chelneriţele sale sexy şi sumar îmbrăcate.

Părinţii Reevei Steenkamp, în cazul Oscar Pistorius: „Nu s-a făcut dreptate“

News

Părinţii Reevei Steenkamp, în cazul Oscar Pistorius: „Nu s-a făcut dreptate“

June şi Barry Steenkamp, părinţii iubitei lui Oscar Pistorius, Reeva Steenkamp, au declarat, după anunţarea sentinţei în cazul atletului paralimpic, că acceptă decizia judecătoarei şi că nu caută răzbunare, chiar dacă nu sunt de acord

News

Verdictul: Oscar Pistorius, vinovat de uciderea iubitei sale. Află detaliile!

Celebrul atlet paraplegic a fost achitat de acuzaţia de crimă cu premeditare, însă a primit verdictul de vinovat pentru ucidere din culpă a Reevei Steenkamp (29), pe care a împuşcat-o de 4 ori prin uşa băii din propria locuinţă, pe 14 februarie.

News

Verdict! Oscar Pistorius NU e vinovat de crimă cu premeditare

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius a fost găsit nevinovat la acuzaţia de crimă cu premeditare. Verdictul a fost dat, astăzi, de judecătoarea Thokozile Masipa, la 19 luni după ce fostul atlet a împuşcat-o mortal pe logodnica sa, Reeva Steenkamp, în noaptea de 14 februarie 2013.

Oscar Pistorius: “Mă trezesc dimineaţa şi simt mirosul sângelui”

News

Oscar Pistorius: “Mă trezesc dimineaţa şi simt mirosul sângelui”

Procesul paralimpicului sud-african continuă cu dezvăluiri, acum că reprezentanţii apărării sale au luat cuvântul. După săptămâni întregi de reconstituiri şi acuzaţii dure care l-au făcut să şi vomite în sala de tribunal în repetate rânduri, ieri, Oscar a izbucnit în lacrimi şi a oferit o mărturisire dramatică familiei iubitei sale.