Lifestyle

Atmosferă de lux ECO la BAFTA 2020. Cu ce au fost aşteptaţi invitaţii VIP la after party FOTO

Atmosferă de lux ECO la BAFTA 2020. Cu ce au fost aşteptaţi invitaţii VIP la after party FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

După gala de decernare a premiilor de la Royal Albert Hall, hollywoodienii au fost aşteptaţi la banchetul de la Grosvenor House.

Seara specială londoneză a continuat, după gala premiilor Academiei britanice de film, cu un dineu elegant, găzduit de JW Marriott Grosvenor House, exclusivistul hotel din cartierul Mayfair, de pe bulevardul Park Lane, amplasat excelent în apropierea unor puncte de atracţie precum Hyde Park, Palatul Buckingham, artera comercială Oxford Street sau zona West End. De altfel, Hotelul Grosvenor House este unul istoric, fiind inaugurat în 1929 şi frecventat, de atunci, de feţe regale şi celebrităţi. 

După cum au anunţat organizatorii, cea de-a 73-a ediţie a galei premiilor BAFTA a fost un eveniment "carbon neutru". Anume, cu excepţia unui preparat din carne de pui inclus în meniul galei, despre care organizatorii au spus însă că este de provenienţă organică, restul ceremoniei a fost cât se poate de ecologică.

În concordanţă cu tema sustenabilităţii (refolosire/reciclare/selecţie de branduri etice/apropiere de natură/minimizare de emisii/materiale Naturale), maşinile care au adus vedetele la gala BAFTA au fost electrice, iar covorul roşu reciclabil, luminat cu becuri economice.

Coşurile cu cadouri, pe vremuri umplute cu sticle de şampanie şi produse de înfrumuseţare scumpe, au fost înlocuite cu portofele ecologice umplute cu vouchere.

Meniul a fost unul preponderent vegetarian, cu salată de morcov, ţelină, ridichi, ciuperci şi reducţie de oţet balsamic; pui infuzat cu cimbru, ciuperci brune şi o ruladă vegană cu nuci, păstârnac cu sos de trufe şi sfeclă coapt; tartă cu linte şi conopidă, cartofi zdrobiţi, sfeclă coaptă şi sos de verdeţuri; şi un desert cu rubarbă, pară în vin şi jeleu de zmeură, bezea şi o ploaie de seminţe de floarea-soarelui şi dovleac prăjite. Totul udat cu şampanie Taittinger, pinot gris şi cabernet sauvignon.

Evident că şi atmosfera restaurantului a fost una "verde", cu o mulţime de plante verzi, cocktailuri cu mere verzi şi castravete, canapele din velur verde şi o mulţime de ornamente de masă cu trimitere la mult apreciatul film "The Irishmen".

Comentarii

Modifică Setările