News

Atunci şi acum: cine e adolescenta cu aparat dentar, acum supermodel?

de admin

Atunci şi acum: cine e adolescenta cu aparat dentar, acum supermodel?

“Rochii croite acasă şi aparate dentare!” – aşa şi-a descris vedeta poza din copilărie, postată pe Twitter. În adolescenţă, nicio femeie oricât de frumoasă nu scapă de etapele mai puţin plăcute ale creşterii.

În cazul de faţă, avem un supermodel ajuns la 49 de ani care a trecut şi ea prin perioada rochiilor croite de mama, asortate cu cele ale membrilor familiei, şi prin perioada purtatului de aparat dentar.

Cindy Crawford şi-a tratat fanii cu o fotografie foarte veche – alături de surorile ei, Danielle şi Chris, în rochie roşie, care pare că nici nu aduce cu chipul ei de acum. De asemenea, acum doi ani, Cindy a mai postat o poză din tinereţe, tot cu aparatul dentar, dar pe când era deja model în devenire, pe atunci pozând pentru Pepsi.

În prezent, Cindy este soţia lui Rande Gerber, bărbat cu care s-a căsătorit în 1998, şi alături de care are doi copii: fiul Presley Walker (născut în 1999) şi fetiţa Kaia Gerber (născută în 2011). Şi deşi se bucură de statutul de mamă full time, Cindy nu ratează ocazia să se implice în diferite campanii umanitare, ori să fie activă în proiecte care vizează frumuseţea femeilor indiferent de vârstă.

Modifică Setările