News

Atunci şi acum! Cum arată membrii Genius, la 15 ani de la destrămarea trupei

Atunci şi acum! Cum arată membrii Genius, la 15 ani de la destrămarea trupei

A fost una dintre primele trupe pop de succes de la noi, de după Revoluţie. Este vorba despre trupa Genius, alcătuită din timişorenii Oana Vîncu şi fraţii Cezar şi Ovidiu Hălmăgean.

Videoclipurile acestei trupe sunt chiar şi azi intens vizualizate pe Youtube, mulţi dintre noi trăindu-ne copilăria sau adolescenţa, în anii '90, pe versurile unor piese precum Cheful, Oraşul trist, Macho Man, Îmi plânge inima, Vara, Moşu.

Peste ani, după destrămarea trupei, în 1999, solista trupei, absolventă a Conservatorului de la Timişoara şi cea care a compus melodiile trupei, a plecat împreună cu Cezar în America, cei doi formând un cuplu de aproape zece ani. Cezar a lucrat o bună perioadă de timp în statul Nevada, ca programator web.

Cu toate acestea, de pe pagina de Facebook a lui Cezar aflăm că-n viaţa acestuia s-au produs, recent, schimbări importante: are o firmă de programare web în Timişoara, acolo unde locuieşte din nou, după experienţa din America, iar iubita lui este alta şi nu fosta colegă de trupă.

În ceea ce-l priveşte pe cel de-al treilea membru al trupei, Ovi, acesta este singurul care a decis să rămână în Timişoara, unde şi-a deschis o firmă de producţii video. În plus, acesta este şi singurul dintre ei care s-a căsătorit.

Cât despre Oana, aceasta se pare că este profesoară de canto la Universitatea de Vest din Timişoara şi, cel mai recent, a scos o piesă împreună cu Gabriel Cotabiţă, denumită Patul gol.