News

Atunci & acum. Demi Moore e la fel de sexy ca acum 21 de ani! Iat-o în noul rol!

Atunci & acum. Demi Moore e la fel de sexy ca acum 21 de ani! Iat-o în noul rol!

În 1996, Demi Moore devenea una dintre cele mai cerute actriţe, dat fiind succesul ei din filmul de debut  ”Striptease”, în care îşi expunea silueta ca trasă prin inel şi atitudinea de femeie fatală. Atunci şi acum.

Ei bine, de atunci au trecut 21 de ani, timp în care Demi a jucat în nenumărate filme şi producţii cinematografice, impunându-se drept una dintre cele mai de succes actriţe. E drept, de câţiva ani a intrat într-un con de umbră, mai întâi forţată de divorţul de Ashton Kutcher, care a afectat-o profund, şi apoi pentru că nu a simţit că-şi mai găseşte locul la Hollywood.

Acum, însă, Demi (54) a acceptat un nou proiect cinematografic, în care are ocazia să demonstreze că e în continuare una dintre actriţele talentate, dar şi că e la fel de sexy precum la începutul carierei, când semna contract după contract. Noul film, o dramă romantică, se numeşte ”Blind” şi spune povestea unei femei neglijate de soţ, care ajunge să aibă o aventură extraconjugală. Un rol care, cândva, altcineva l-a jucat în viaţa ei (n.r. Ashton Kutcher) şi care a făcut-o să piardă controlul asupra destinului său.

Demi Moore, în „Blind”

Din fericire, de data aceasta, e doar un rol, iar Demi renunţă la inhibiţii şi redevine actriţa la care toată suflarea masculină visa. Iar cele câteva cadre ieşite la iveală demonstrează această idee şi ne-o arată pe Demi mai sexy ca oricând.

Demi în ”Blind”

foto: Imdb

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Ashton Kutcher şi Mila Kunis fac nunta în septembrie?

O ceremonie în St.Tropez şi o lună de miere în spaţiu – acestea ar fi pregătirile la care se gândesc cei doi actori îndrăgostiţi, potrivit presei străine. Şi dacă e adevărat, înseamnă că starul

News

Demi Moore s-a împăcat cu fiica ei

După luni de zile în care Rumer Willis, fiica de 24 de ani a actriţei, s-a înstrăinat de mama ei, iată că paparazzi le-au surprins petrecând timp împreună.

Gossip

Demi Moore, sex şi fitness în vacanţa din Mexic

După ce Ashton Kutcher a depus actele pentru divorţ, Demi a decis ca, de Sărbători, să îşi reintre în formă într-un cantonament special în Mexic

News

Ashton Kutcher a depus oficial actele de divorţ

După un an de separare faţă de soţia sa, Ashton a depus, în sfârşit, actele de divorţ vineri

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

News

De ce nu divorţează Demi Moore de Ashton Kutcher?

Cu toate că s-au separat de mai bine de un an, cei doi actori n-au semnat încă actele de divorţ. Ce-i reţine? Neînţelegerile în privinţa banilor, care ameninţă să stârnească un scandal de proporţii.