News

Atunci şi acum! Feţele Donatellei Versace, un eşec al chirurgiei estetice!

de admin

Donatella Versace este un nume consacrat în lumea modei, dar se pare că în ultima vreme apare în atenţia publicului doar datorită numărului mare de operaţii estetice pe care şi le face. De la exces de bronz şi până la operaţii de mărire a buzelor, faţa Donatellei a trecut prin mari transformări.

Ultima sa apariţie a fost aspru criticată, presa americană titrând că faţa vedetei lucea inestetic şi părea că urmează să se topească. Iată astfel o trecere în revistă a schimbărilor pe care le-a suferit chipul Donatellei de-a lungul anilor.

În anul 1995, deşi pe faţa Donatellei se vedeau primele riduri, aspectul său era încă unul natural.

Click pe următoarea!

Anul 2000 este primul an când Donatella suferă o transformare radicală. Nuanţa de blond prea deschisă în raport cu tenul său îi dă un aspect inestetic şi uncool.

În anul 2003, deja se văd rezultatele unei vizite la doctorul estetician. Vedeta apelase la botox şi acid hialuronic.

În anul 2005, faţa Donatellei stârneşte diferite reacţii în presă. Rezultatul intervenţiilor este unul vizibil neplăcut.

În anul 2010, buzele Donatellei aveau un aspect dezastruos, semn că o operaţie de mărire nu a decurs aşa cum ar fi trebuit.

Buzele deformate, nasul strâmb şi pielea lăsată sunt o dovadă că operaţiile estetice au făcut mai mult rău decât bine, în cazul Donatellei.

Modifică Setările