News

Atunci & acum. Prinţul Harry arată ca un cetăţean obişnuit. A fost surprins în jeanşi şi şapcă la cumpărături în Vancouver

Atunci & acum. Prinţul Harry arată ca un cetăţean obişnuit. A fost surprins în jeanşi şi şapcă la cumpărături în Vancouver

Paparazzi l-au surprins pe Harry într-o ţinută casual, cumpărând două sandvişuri şi zâmbind mulţumit de viaţa simplă pe care o duce în prezent.

În cursul zilei de duminică, Ducele de Sussex a fost zărit pe străzile din Vancouver, noua lui reşedinţă, într-o ţinută casual, ridicând două sandvişuri de la un food store din drumul lui. Nimic neobişnuit aici! Poate pentru un cetăţean de rând, dar pentru un membru marcant al familiei regale britanice, pentru cineva care se afla pe linia succesorală la tron, asemenea activitate este complet neobişnuită.

De fapt, marea transformare a lui Harry continuă sub privirile noastre, ale tuturor. Ţinutele în care-l vedeam până acum pe prinţ nu prea mai fac parte din actuala garderobă a ducelui, el preferând acum jeanşii şi puloverele comode.

Ceea ce trebuie să ne dăm seama e că ar putea fi pentru ultima dată când Harry mai comandă sandvişuri în calitate de regalitate – adică purtând titulatura regală primită la naştere – pentru că din ultimele informaţii primite de la Palatul Buckingham reiese că Regina Elisabeta a II-a le-a ordonat, mai nou, Ducilor de Sussex să înceteze să mai folosească cuvântul “regal” în spaţiul online.

Acest lucru le cam strică treaba celor doi soţi în ceea ce priveşte site-ul “Sussex Royal” sau contul lor de Instagram, dar nu-i nimic, Meghan şi Harry sunt plini de resurse, vor găsi ei o modalitate de-a se adresa lumii, nu ne facem griji în această privinţă.

Modifică Setările