News

Atunci şi acum: Richard Gere şi Julia Roberts, 25 de ani de la “Pretty Woman”!

de admin

Atunci şi acum: Richard Gere şi Julia Roberts, 25 de ani de la “Pretty Woman”!

“Pretty Woman “ împlineşte un sfert de secol şi asta merită sărbătorit. E genul de film clasic pe care-l poţi revedea şi la 10, şi la 20, şi la 30 de ani după premieră şi, mai ales, filmul care i-a consacrat pe cei doi mari actori drept cuplul acela perfect de pe marile ecrane, cu drame şi romantism, fix pe gustul publicului consumator de poveşti de iubire.

Vorbim de seducătorul Richard Gere şi de frumuşica Americii, Julia Roberts, care, în ciuda celor 25 de ani trecuţi de la filmările clasicului film celebru, sunt la fel de carismatici, de simpatici şi de apreciaţi ca în tinereţe. Totuşi, el a ajuns la 65 de ani, iar actriţa, la 47, însă nici că şi-au pierdut “savoarea”.

La emisiunea “Today” de pe NBC, cuplul din “Pretty Woman” (1990) şi-a făcut apariţia spre deliciul spectatorilor, arătând la fel de frumoşi ca atunci – dacă facem abstracţie de cele câteva riduri şi părul cărunt al lui Richard, amândoi îmbătrânesc foarte frumos.

Julia şi Richard au sărbătorit 25 de ani de la filmarea peliculei romantice într-un mod distractiv şi nostalgic deopotrivă, gzda emisiunii aducându-le walkman-uri ce-amintesc de anii ’90, precum melodia “Kiss” a lui Prince, cântată şi în timpul unei scene din film de roşcată! Iar momentele în care s-au reîntâlnit au fost pline de emoţie, zâmbete, ochi înlăcrimaţi de bucurie şi clasicul sărut pe buze între Julia şi Richard.

Dar cireaşa de pe tort, ca să fie aniversarea “Pretty Woman” una ca la carte, au fost invitaţii surpriză: colegii din film, Hector Elizondo, Laura San Giacomo şi regizorul filmului, Garry Marshall.


Julia are trei copii şi încă este o actriţă foarte căutată, recent filmând cu Nicole Kidman şi Chiwetel Ejiofor pentru o dramă, în timp ce fostul soţ al lui Cindy Crawford este un activist reputat, un practicant al budismului tibetan şi continuă să joace, fiind foarte apreciat de critici pentru prestaţiile sale actoriceşti. Până acum, toate bune şi frumoase pentru amândoi!

FOTO NBC, GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

Plăcerile lui Robert Downey Jr.: ce nu ştii despre cel mai bine plătit actor din lume!

News

Plăcerile lui Robert Downey Jr.: ce nu ştii despre cel mai bine plătit actor din lume!

Robert Downey Jr. este unul din cei mai simpatici şi iubiţi actori ai Hollywoodului, dar şi unul din cei mai controversaţi: am fost curioşi să aflăm numerele misterioase care i-au ghidat viaţa celui mai bine plătit actor din lume

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

News

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

Şarmul şi valurile de reacţii nostalgice pe care le lasă actorul, acum de 34 de ani, făceau ravagii încă din copilărie. Dovada? Videoclipul şi imaginile cu un Ryan Gosling de 12 ani, plin de energie şi cu mişcări de dans impresionante, clasice pentru anii ’90.

Richard Burton, la dezintoxicare în casa Sophiei Loren: află ce-a făcut starul, în 1970!

News

Richard Burton, la dezintoxicare în casa Sophiei Loren: află ce-a făcut starul, în 1970!

Secretele de legendă ies la suprafaţă rând pe rând. În autobiografia pe care o va lansa pe 3 noiembrie, frumoasa actriţă italiană povesteşte un episod interesant al vechiului Hollywood, când legenda Richard Burton se invitase la ea şi la soţul ei, Carlo Ponti, acasă. Ca să îşi revină din alcoolism şi din dragostea bolnăvicioasă pentru actriţa Elizabeth Taylor.

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

Fashion

FOTO Dive pe covorul roşu: cine l-a susţinut pe Matthew McConaughey la gala Cinematheque!

După ce a primit Oscarul pentru Cel mai bun actor, cu rolul din complexul film “Dallas Buyers Club”, în martie, acum a preluat şi trofeul American Cinematheque, din cadrul evenimentului high class de la Hotelul Beverly Hilton, pe 21 octombrie, când marele star a fost susţinut de dive ale cinematografiei, nominalizate sau câştigătoare de Oscar, dar şi de familia sa. Ce ţinute stilate au purtat acestea?

News

Tribut lui Robin Williams: momente de film memorabile, care ne-au făcut să râdem 

Este unul dintre acele momente în care oamenii din colţurile lumii se unesc pentru a plânge un om cu totul special. Anunţul făcut de NBC pe Twitter că marele comediant, Robin Williams, a murit în urma unei aparente sinucideri prin asfixiere, ieri după-amiază, în propria casă, a provocat o mare nefericire în masă.

Richard Marx divorţează după 25 de ani

News

Richard Marx divorţează după 25 de ani

Faimosul artist, care ne emoţionează şi.acum cu romantica sa melodie, "Right Here Waiting", după zeci de ani de la lansare, a anunţat oficial că el şi soţia sa, Cynthia Rhodes, pe care-o ştim din „Dirty Dancing“,

Interviu

Interviu cu "Frumuşica": cum arată viaţa ei la 46 de ani

Frumuşica ne vorbeşte despre tinereţea la vârsta a doua, alegerea familiei înaintea carierei, dar şi despre cum e să te lupţi corp la corp – la propriu! – cu Meryl Streep, într-un nou film promiţător pentru actriţă

News

Cum arătau vedetele în anii '80

Multţi dintre noi ştim de agitata vreme a anilor '80: petreceri controversate, părul creţ şi tapat al fetelor, găşti de copii de bani gata care colindau străzile şi transformau evenimentele într-unele memorabile. Dar oare cum arătau starurile de la Hollywood acum mai bine de 20 de ani

FOTO Channing Tatum, în varianta blondă

News

FOTO Channing Tatum, în varianta blondă

Îi şade bine, nu-i şade, nu putem spune cu exactitate. Dar zâmbetul pe care-l afişează celebrul actor la filmările următorului său film, „Jupiter Ascending“ ne mai împacă cu ideea că va trebui să-l vedem blond.