News

Atunci şi acum: Richard Gere şi Julia Roberts, 25 de ani de la “Pretty Woman”!

de admin

Atunci şi acum: Richard Gere şi Julia Roberts, 25 de ani de la “Pretty Woman”!

“Pretty Woman “ împlineşte un sfert de secol şi asta merită sărbătorit. E genul de film clasic pe care-l poţi revedea şi la 10, şi la 20, şi la 30 de ani după premieră şi, mai ales, filmul care i-a consacrat pe cei doi mari actori drept cuplul acela perfect de pe marile ecrane, cu drame şi romantism, fix pe gustul publicului consumator de poveşti de iubire.

Vorbim de seducătorul Richard Gere şi de frumuşica Americii, Julia Roberts, care, în ciuda celor 25 de ani trecuţi de la filmările clasicului film celebru, sunt la fel de carismatici, de simpatici şi de apreciaţi ca în tinereţe. Totuşi, el a ajuns la 65 de ani, iar actriţa, la 47, însă nici că şi-au pierdut “savoarea”.

La emisiunea “Today” de pe NBC, cuplul din “Pretty Woman” (1990) şi-a făcut apariţia spre deliciul spectatorilor, arătând la fel de frumoşi ca atunci – dacă facem abstracţie de cele câteva riduri şi părul cărunt al lui Richard, amândoi îmbătrânesc foarte frumos.

Julia şi Richard au sărbătorit 25 de ani de la filmarea peliculei romantice într-un mod distractiv şi nostalgic deopotrivă, gzda emisiunii aducându-le walkman-uri ce-amintesc de anii ’90, precum melodia “Kiss” a lui Prince, cântată şi în timpul unei scene din film de roşcată! Iar momentele în care s-au reîntâlnit au fost pline de emoţie, zâmbete, ochi înlăcrimaţi de bucurie şi clasicul sărut pe buze între Julia şi Richard.

Dar cireaşa de pe tort, ca să fie aniversarea “Pretty Woman” una ca la carte, au fost invitaţii surpriză: colegii din film, Hector Elizondo, Laura San Giacomo şi regizorul filmului, Garry Marshall.


Julia are trei copii şi încă este o actriţă foarte căutată, recent filmând cu Nicole Kidman şi Chiwetel Ejiofor pentru o dramă, în timp ce fostul soţ al lui Cindy Crawford este un activist reputat, un practicant al budismului tibetan şi continuă să joace, fiind foarte apreciat de critici pentru prestaţiile sale actoriceşti. Până acum, toate bune şi frumoase pentru amândoi!

FOTO NBC, GETTY IMAGES

Modifică Setările