News

Atunci & acum. Tom Cruise, neschimbat la 32 de ani de la filmările ”Top Gun”

Atunci & acum. Tom Cruise, neschimbat la 32 de ani de la filmările ”Top Gun” camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Avea doar 24 de ani pe când ”Top Gun” apărea, în 1986, în cinematografele din întreaga lume. Nimic nu avea să-l pregătească pentru faima ce a avea să vină...

Azi, la 32 de ani de la acest succes cinematografic, Tom Cruise e neschimbat. Fizic vorbind, căci palmaresul său s-a îmbogăţit cu multe pelicule de succes. Zilele acestea, actorul de 56 de ani filmează la o continuare a celebrului film, dovedind că are o frumuseţe nemuritoare. Şi o tinereţe aidoma!

Nu ştim cum reuşeşte, dar în fotografiile surprinse pe platourile de filmare, actorul, care îi dă viaţă lui Lt Pete Maverick Mitchell, arată fix cum o făcea în urmă cu 32 de ani, pe când intra pentru prima dată în pielea personajului său. Cu un zâmbet sfidător, ten perfect şi ochi luminoşi, Tom Cruise pare că a descoperit elixirul tinereţii!

Continuarea acestui film trebuia să se realizeze acum câţiva ani, însă regizorul original, Tony Scott, s-a sinucis în 2012. Pelicula la care se filmează acum va avea premiera pe 26 iunie 2020. Pe micile ecrane îi vom vedea şi pe Val Kilmer, Miles Teller, Glen Powell, Jennifer Connelly, Jon Hamm şi Ed Harris.

Modifică Setările