News

Atunci & acum. Tom Hanks şi Rita Wilson au împlinit 30 de ani de căsnicie

Atunci & acum. Tom Hanks şi Rita Wilson au împlinit 30 de ani de căsnicie

În freamătul de la Hollywood există şi iubire! Cel puţin, asta ne demonstrează Rita Wilson şi Tom Hanks, care, acum câteva zile, au sărbătorit nu mai puţin de treizeci de ani de la căsătorie. Au împlinit 30 de ani de mariaj Pe 30 aprilie 1988, actorul Tom Hanks (61) o lua în căsătorie pe Rita Wilson (61), la rândul ei actriţă, producătoare şi cântăreaţă. Aşa se face că anul acesta au împlinit 30 de ani de căsnicie fericită, trainică şi plină de satisfacţii, cei doi având împreună doi copii.

Pentru a marca fericitul eveniment, Tom Hanks a postat pe conturile lui de socializare o fotografie în care apare alături de soţia lui, în ziua nunţii, şi-n paralel la unul dintre evenimentele recente. ”30 de ani pe 30 aprilie 1988. Din 1988 până în 2018. Numerele magice. Hans şi Rita Wilson”, a fost descrierea care a însoţit respectiva postare.

Familia lor. Tom Hanks, Rita Wilson şi Chester Hanks, Samantha Bryant, şi Colin Hanks

Şi trebuie să recunoaştem că ne bucură când vedem astfel de cadre cu actorii de la Hollywood. Se pare că mariajul lor a trecut testul timpului şi reuşeşte să fie la fel de puternică precum la început. Amintim că aceasta este cea de-a doua căsătorie actorului, el fiind, anterior, căsătorit cu Samantha Lewes, cu care are, de asemenea, doi copii.

foto: arhivă

Modifică Setările