News

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

de admin

Atunci şi acum: vedete în copilărie! Christina Aguilera şi Britney Spears, de la prietene la rivale: cum au evoluat?

Au început la vârste atât de mici, că trăim cu impresia că îi ştim dintotdeauna celebri. Aceşti copii vestiţi ai Clubului Mickey Mouse s-au transformat de-a lungul anilor atât de mult, dar talentele le-au rămas aceleaşi. Desigur, mult mai şlefuite. Şi prieteniile legate atunci fie sunt celebre şi-acum, fie au devenit rivalităţi de dragul faimei.

Cariera lor în showbiz a început din pre-adolescenţă, pe când au devenit “muschetari” ai clubului MM şi au câştigat rapid popularitate şi succes internaţional, devenind marile speranţe ale muzicii şi filmului. Vorbim de Justin Timberlake, Christina Aguilera, Britney Spears şi Ryan Gosling, pozaţi aici la 13-15 ani, fără să aibă habar de viitorul lor promiţător.

O relaţie specială s-a născut între Ryan Gosling şi Justin Timberlake, care de atunci au fost de nedespărţit. Vorbim de zeci de ani de prietenie, una legată şi de faptul că, pe atunci, actorul a trebuit să locuiască cu Justin o vreme, cât timp părinţii lui au fost plecaţi. Mai exact, timp de un an, mama cântăreţului a devenit tutorele legal al lui Ryan!

Dar şi între Britney Spears şi Christina Aguilera s-a format o legătură frumoasă. Cele două dive ale muzicii au început să fie prietene din 1993, cu mult înainte să se lanseze solo cu hituri internaţionale. Aceste două prinţese pop au colaborat împreună pentru programul de televiziune Mickey Mouse câţiva ani, apoi în cadrul unor diferite show-uri.

Faimoasa interpretare alături de Madonna şi infamul sărut între cele trei, în 2003 au revoltat publicul şi l-au separat. Rivalitatea între cele două dive pornite să cucerească lumea a început, iar fanii îşi amintesc şi-acum cu nostalgie de vremurile în care atât Britney, cât şi Christina, cântau atât de frumos şi-atât de adolescentin, înainte de-a ajunge ţinta scandalurilor, a depresiilor şi-a capcanelor faimei.

Din fericire, amândouă sunt acum fericite: Britney are concerte regulat, cât şi o linie de lenjerie intimă proaspăt lansată, iar Christina se bucură să fie mamă pentru a doua oară. Chiar de dragul vremurilor trecute, aceasta din urmă a interpretat-o pe Britney în cadrul emisiunii lui Jimmy Fallon!

De care v-a plăcut mai mult în anii 2000?

WENN, GETTY

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Viaţa lui Britney Spears

„Cine e Britney Spears” e o întrebare care pare lipsită de sens. Cine nu ştie că este senzaţia pop a anilor ’90, care-a avut o relaţie în adolescenţă cu Justin Timberlake, apoi o perioadă zbuciumată de faimă copleşitoare, ajungând măritată de două ori, depresivă, rasă

FOTO Schimbate total: cum au crescut vedetele sub ochii noştri!

News

FOTO Schimbate total: cum au crescut vedetele sub ochii noştri!

Parcă acum le vedeam cum îşi încearcă norocul în lumea filmului sau a muzicii, jucând în comedii siropoase cu adolescenţi sau bifând hit după hit despre amorurile pubere. Nici nu ne-am dumirit bine, că anii au trecut peste ei şi peste noi şi-i găsim oameni în toată firea,

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

News

FOTO Iată-l pe Ryan Gosling în 1992: cum dansa vedeta, la 12 ani?

Şarmul şi valurile de reacţii nostalgice pe care le lasă actorul, acum de 34 de ani, făceau ravagii încă din copilărie. Dovada? Videoclipul şi imaginile cu un Ryan Gosling de 12 ani, plin de energie şi cu mişcări de dans impresionante, clasice pentru anii ’90.

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

News

Actori care şi-au început cariera de mici!

Ei şi-au descoperit vocaţia încă din copilărie şi au făcut eforturi colosale pentru a-şi urma visele. Acum joacă în filme nominalizate la cele mai prestigioase premii din domeniul cinematografiei, însă atunci se mulţumeau şi cu rolurile secundare

News

Arogante şi amuzante: ce spun Madonna, Christina Aguilera şi altele, despre ele!

Nu eram siguri sau nu dacă vedetele sunt atât de conştiente de popularitatea lor, cât şi de felul în care arată. Iată care ar avea nevoie de o porţie de umilinţă când şi când, că prea sunt pline de ele!

Secrete de vedete: celebrităţi despre care nu ştiai următoarele lucruri

News

Secrete de vedete: celebrităţi despre care nu ştiai următoarele lucruri

Sunt informaţii interesante, inedite sau neaşteptate, pe care nu le-ai fi crezut despre preferaţii tăi din lumea mondenă. Însă iată, pe scurt, micile secrete de star. Ştiai, de exemplu, că artista copilărească Kesha are un IQ de 140 (în condiţile în care un coeficient de inteligenţă mediu este de 85-115)? Sau că Numele real al lui Oprah este... Orpah? Şi chiar că Marylin Manson este un Brian obişnuit? Află mai multe curiozităţi!

News

Britney Spears şi-a schimbat look-ul

Din mai-veşnica blondă, o vedem acum brunetă. Poate să fie o simplă perucă, cum mai poartă ea la concertele ei din Las Vegas, însă poate fi şi o adevărată schimbare de imagine, una de care, poate avea