News

Atunci şi acum! Vezi ce mai fac actorii din Familia Bundy!

Atunci şi acum! Vezi ce mai fac actorii din Familia Bundy!

Disfuncţionala familie Bundy ( şi disfuncţionalii lor prieteni de familie) a stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor mulţi ani la rând. La aproape două decade de la încheierea acestui sitcom american ( 1987 - 1997 ) multe lucruri s-au schimbat. Pentru început trebuie menţionat faptul că actriţa Katey Sagal nu mai face (ab)uz de fixativ.

Haideţi, aşadar, să vedem ce s-a întâmplat între timp cu actorii care au dat naştere personajelor din îndrăgitul serial familia Bundy! Însă, nu înainte de a arunca o ultimă privire la această fotografie de familie! Nu-i aşa că v-au lipsit?

Click pe următoarea!

Ed O’Neill a jucat rolul lui Al Bundy, capul familiei. În cadrul serialului, Al trebuia să susţină financiar familia şi să facă faţă cu brio oricărei situaţii create de problematicii copii, dar şi de soţia sâcâitoare.

În prezent, Ed are 68 de ani şi s-a restras de pe micile ecrane. Este căsătorit încă din 1986 şi are două fiice: Claire născută în 1996 şi Sophia născută în 1999.

A mai jucat de atunci în: The 10th Kingdon (TV mini-series), Big Apple, Dragnet, The West Wing, John from Cincinnati, Modern Family

Katey Sagal (60) aka Peg Bundy făcea în serial ce ştia mai bine: cheltuia. În prezent face tot ceea ce îi place, însă în realitate vedetei îi place să joace în filme.

Anul trecut, Katey a primit o stea pe Walk of Fame pentru a o omagia pentru întreaga contribuţie cinematografică. De la această ceremonie, nu au lisit nici colegii săi din sticomul familia Bundy, semn că cei patru au rămas uniţi.

De atunci a mai jucat în: 8 Simple Rules, Boston Legal, Eli Stone, Lost, Chadam, Futurama, Sons of Anarchy

Christina Applegate a jucat rolul adolescentei Kelly Bundy, primul născut al familiei Bundy. În continuu conflict cu mezinul casei, Kelly a devenit foarte îndrăgită de tinerii acaparaţi de acest serial.

În prezent actriţa are 43 de ani şi a adunat până acum mai multe reuşite cinematografice. Amintim: A Don't Tell Mom the Babysitter's Dead, The Big Hit, The Sweetest Thing, Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Farce of the Penguins şi Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel.

David Faustino (40) a jucat rolul mezinului casei, plin de umor negru, iar visul lui destul de făţiş era să "puncteze" cu o fată.

În realitate, David Faustino s-a căsătorit în 2004 cu Andrea Elmer, căsnicie care a durat trei ani. În 2007, Faustino a fost arestat pentru posesie de marijuana, iar apoi s-a internat într-un centru de dexintoxicare.

A mai jucat de atunci în: Nash Bridges, The Help (TV series), Star-ving, Not Another B Movie, Winx Club, Bad Samaritans, DreamWorks Dragons (voice), The Legend of Korra (voce)

Sursă foto: Hepta, Getty Images