News

Atunci şi acum! Ce mai fac divele sexy ale anilor '90?

Atunci şi acum! Ce mai fac divele sexy ale anilor '90?

(EXCLUSIVE, Premium Rates Apply) Jenny McCarthy and Carmen Electra (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic)

Dacă voiai să fii cool în anii '90, trebuia să arăţi şi să te îmbraci ca ele. Iar dacă erai tip, sigur aveai pereţii tapetaţi cu posterele lor. Aceste vedete au făcut mai frumoşi anii ‘90 şi nu se prezintă rău nici acum!

Jenny McCarthy (45)

Jenny McCarthy alături de Carmen Electra (dreapta)

Acum: Căsătorită şi mamă a unui băiat

Pe când prezenta show-ul de dating Singled Out la MTV, Jenny şi-a construit imaginea aceea de tipă sexy cu ceva în plus. Amuzantă, necenzurată, cu gura mare şi pusă pe distracţie, actriţa cu look de păpuşă Barbie era ce trebuie pentru acea generaţie. Băieţii voiau să fie cu ea, fetele… ca ea. Un succes la fel de mare ca atunci a mai cunoscut mai târziu, în anii 2000, când s-a iubit cu Jim Carrey. Este interesant că blonda cu origini Playboy este căsătorită, azi, cu un alt teen idol al acelui deceniu: Donnie Wahlberg de la New Kids on the Block.

Christina Applegate (46)

Christina Applegate împreună cu Brad Pitt

Acum: Căsătorită şi mamă a unei fetiţe

Aproape că ţi-e greu să accepţi că blondina din serialul de comedie celebru şi la noi, după Revoluţie („Familia Bundy“), se apropie de pragul de 50 de ani. Una dintre cele mai cunoscute Kelly din sitcomurile americane, Christina a trăit mult de pe urma acelui rol de tipă populară şi săracă cu duhul. În materie de faimă, bani, şi puşti căzuţi în admiraţie, a tras jackpotul. Astăzi e mai retrasă, dar e de-nţeles, până la urmă. După ce viaţa a lovit-o cu o boală necruţătoare, un cancer la sân de care s-a vindecat, Christina a decis să trăiască mai puţin agitat.

Liv Tyler (41)

Liv Tyler, la începuturile carierei

Acum: Logodită şi mamă a trei copii

În deceniul despre care vorbim, modelul/actriţa era cool, orice ar fi făcut. Şi sexy, să nu uităm. Odrasla superbă a legendarului Steven Tyler, frontmanul de la Aerosmith, şi a fostului manechin Bebe Buell era genul ăla de tipă rock 'n' roll, populară şi puţin bitchy, de care se-ndrăgosteau toţi băieţii din echipa de fotbal a liceului. În anii ’90, Liv de-abia începuse să guste succesul în showbiz, cu ceva filme pentru adolescenţi şi, mai ales, acea apariţie epică în videoclipul „Crazy“, al formaţiei tatălui ei, alături de o altă babe a acelor vremuri, Alicia Silverstone. Un videoclip mai interesant decât orice alt film a făcut Liv pe-atunci.

Alicia Silverstone (41)

Alicia Silverstone în filmul 'Clueless'

Acum: În proces de divorţ, mamă a unui băiat

Amica la fel de sexy a lui Liv, Alicia s-a făcut şi ea cunoscută cu roluri de adolescentă, lucru care a adus-o în atenţia rockerilor de la Aerosmith. De aici până la a fi supranumită „The Aerosmith chick“ n-a mai fost decât un pas sau, de fapt, trei. Cele trei apariţii ale sale în clipurile Cryin, Amazing şi Crazy! În film, rolul cu care se identifică şi azi, după atâţia ani, este cel al răsfăţatei superbe din Beverly Hills, adolescenta Cher din „Clueless“. Pentru Alicia, anii ‘90 au însemnat şi apogeul, într-un fel, căci Hollywood-ul nu i-a dat prea multe şanse, după aceea, în ciuda frumuseţii ei desăvârşite.

Cindy Crawford (52)

Cindy în 1996

Acum: Căsătorită şi mamă a doi copii

Alături de soţul Rande Gerber

Ok, poate că ea era o babe şi în anii ‘80, dar magnitudinea succesului ei s-a înregistrat un deceniu mai târziu. Cea mai sexy brunetă cu aluniţă în dreptul buzei a luat cu asalt imaginaţia adolescenţilor din acei ani după ce a dat definiţia sex-appealului în celebra reclamă Pepsi din 1992. Un body alb, o pereche de jeanşi tăiaţi, un corp demenţial şi nimeni n-a putut s-o uite. Astăzi, supermodelul original s-a pensionat din jocul frumuseţii, dar ne-a lăsat-o în loc pe fiica ei (aproape sosie) Kaia Gerber.

Foto: guliver/getty images/splash news

Modifică Setările