News

Atunci şi acum! Destiny’s Child s-a reunit pentru o seară!

Atunci şi acum! Destiny’s Child s-a reunit pentru o seară!

Din nou împreună! Visul multor fani de-a se reuni, chiar şi pentru o seară, trupa Destiny`s Child s-a împlinit. Beyonce, Rowland şi Michelle Williams au pozat din nou împreună, sâmbătă, cu ocazia aniversării uneia dintre ele. În anii de glorie ai trupei Destiny`s Child s-a reunit, sâmbătă, pentru a o sărbători pe Kelly Rowland, care a împlinit 35 de ani. Petrecerea a avut loc la Hotelul Sunset Tower, din West Hollywood, pe 20 februarie, şi le-a strâns laolată pe trei dintre componentele mult îndrăgitei trupe de fete. Beyonce, Kelly şi Michelle Williams ”Categoric, se distrau”, a mărturisit un martor ocular pentru un ”Us Weekly”.

Amintim că nu este prima dată când această trupă de reuneşte. Asta s-a mai întâmplat şi-n 2013, când artistele şi-au unit forţele pentru un concert incendiar la Super Bowl. Au mai performat împreună şi-n 2015, la Stellar Awards.

tina
Tina, mama lui Beyonce, a fost şi ea prezentă

O altă prezenţă inedită la această petrecere a fost Tina Lawson, mama lui Beyonce. Cele două, mamă şi fiică, n-au ratat ocazia şi au imortalizat momentul, ulterior, Tina postând aceste imagini pe contul ei de Instagram.

mama beyonce
Cele două seamănă foarte bine

Sursa foto: Instagram