News

Atunci şi acum! Kim Basinger, la 62 de ani!

Atunci şi acum! Kim Basinger, la 62 de ani!

Vorbim de una dintre cele mai de succes actriţe de la Hollywood, care ne-a uimit de-a lungul timpul cu frumuseţea, graţia, dar şi tenacitatea ei şi care acum a ajuns la 62 de ani. 1985 versus 2014 Kim Basinger este fost fotomodel, actriţă şi cântăreaţă. Şi-a început cariera în televiziune în 1976, iar în calitatea de actriţă în 1981, prin rolul în drama ”Hard Country”. În 1997, Kim a reuşit să câştige un Oscar pentru interpretarea lui ”Lynn Bracken”, în pelicula ”L.A. Confidential”.

Pe plan personal, Kim a trecut prin mai multe momente grele, ajungând în pragul divorţului de două ori. În 1980, actriţa a bifat prima ei căsătorie. Soţul ei era artistul Ron Snyder-Britton, pe care l-a întâlnit pe platoul de filmare al peliculei ”Hard Country”. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă ceva i-a făcut ca în 1988 să ajungă la divorţ.

Doi ani mai târziu la primul divorţ al actriţei, Kim l-a cunoscut pe Alex Baldwin, actorul care a reuşit să o aducă din nou în faţa altarului. În 1993, cei doi au spus „da”, în faţa apropiaţilor şi a familiei. La doi ani de la nuntă, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, care acum îi seamănă perfect mamei sale, pe nume Ireland Eliesse Baldwin. Din păcate, oricât de fericiţi ar fi fost în formulă de trei, la un moment dat, totul s-a spulberat şi soţii Kim şi Alec au ajuns la tribunal pentru a divorţa şi pentru a se lupta pentru custodia lui Ireland.

CFDA Awards at Alice Tully Hall - Outside Arrivals Featuring: Ireland Baldwin Where: New York City, NY, United States When: 04 Jun 2013 Credit: PNP/ WENN.com
Ireland, fiica lui KIM şi a lui Alec Baldwin

Cunoscute sunt şi problemele financiare cu care Kim s-a luptat de-a lungul anilor, de care, însă, a scăpat după ce a dus lupte agere în tribunal.

KIM
2015. Ieri, 08.12.2015, a împlinit 62 de ani

În prezent, Kim Basinger este vegetariană şi o membră activă PETA. Vom avea ocazia să o vedem din nou pe micile ecrane pe Kim, în 2016, în pelicula ”The Nice Guys”, în care joacă alături de Russell Crowe.

 Sursa foto Getty Images