Fashion

Atunci şi acum! Kirsten Dunst, în aceeaşi rochie după 13 ani!

Atunci şi acum! Kirsten Dunst, în aceeaşi rochie după 13 ani!

Cea mai recentă apariţie a lui Kirsten Dunst (34) în public ni se pare familiară... Asta, poate, pentru că am mai văzut-o aşa îmbrăcată pe celebra actriţă, însă acum aproape 13 ani! 2004 vs 2017 Da, Kirsten Dunst şi-a reciclat, sâmbătă, o rochie din dantelă albă, pe care, iniţial, a purtat-o în 2004, la o petrecere Vanity Fair, după decernarea premiilor Oscar. E drept, rochia Christian Lacroix îi venea minunat şi atunci, şi-i vine şi acum.

Deşi, evident, observăm o oareşcare diferenţă între apariţiile actriţei. În 2004, Kirsten şi-a asortat rochia la o pereche de pantofi vişinii, de catifea, pe când, zilele trecute, şi-a potrivit rochia la o pereche de stilettos negri, care se legau de gleznă.

O altă diferenţă notabilă este cea legată de bustul mărit al actriţei din prezent, vizavi de sânii naturali de care se bucura în urmă cu aproape 13 ani. Desigur, Kirsten n-a recunoscut nicicând că ar fi apelat la o operaţie de mărire a sânilor, aşa că nu ştim sigur că acolo ar fi vorba de un implant mamar.

Aşadar, voi ce spuneţi? Când o poartă mai bine? În 2004 sau în 2017?