Royals

Au făcut marele anunţ. Iată cum se numeşte micuţ prinţ al Ducilor de Cambridge!

Au făcut marele anunţ. Iată cum se numeşte micuţ prinţ al Ducilor de Cambridge!

LONDON, ENGLAND - APRIL 23: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge, depart the Lindo Wing with their newborn son at St Mary's Hospital on April 23, 2018 in London, England. The Duchess safely delivered a boy at 11:01 am, weighing 8lbs 7oz, who will be fifth in line to the throne. (Photo by Gareth Cattermole/Gareth Cattermole/Getty Images)

I-au ţinut cu sufletul la gură pe simpatizanţi, dar în cele din urmă ducii de Cambridge au anunţat numele celui de-al treilea moştenitor. Astăzi, reprezentanţii de la Palatul Kensington au eliberat comunicatul de presă care atestă titulatura, dar şi numele pe care bebeluşul îl poartă.

Al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii se numeşte Louis Arthur Charles şi va purta titulatura Alteţa Sa Regală, Prinţul Louis de Cambridge. Micuţul a venit pe lume pe 23 aprilie 2018 la ora 11:01 a Marii Britanii, la Spitalul St Mary din Paddington, Londra.

Alegerea numelui este surprinzătoare, având în vedere că acesta este unul dintre numele purtate şi de prinţul George şi, de asemenea, unul dintre numele purtate de William. Louis aduce un omagiu străbunicului prinţului Charles, Louis Mountbatten, Primul Conte Mountbatten de Burma,  care a fost ucis în 1979.

Al doilea nume purtat de bebeluş, Arthur, are puternice legături regale - este un alt nume  pe care îl poartă William, precum şi prinţul Charles. Numele Charles, în acelaşi timp, este un omagiu clar adus tatălui lui William, al cărui nume complet este prinţul Charles Philip Arthur George.

Modifică Setările