WP no category

Au apelat sau nu la operaţii estetice?

Aspectul fizic desăvârşit este la mare căutare în Cetatea Filmului. Aşadar, vedetele se asigură că fac o vizită esteticianului înainte de a îndrăzni să bată la poarta Hollywoodului. Şi tot în clinicile de chirurgie plastică găsesc apoi secretul unei cariere de lungă durată în showbizul american. Iată câteva exemple de celebrităţi care nu s-au ferit de bisturiu!

Înaintarea în vârstă se pare că i-a adus actriţei de 43 de ani numai beneficii! Şi pentru modificarea în bine a înfăţişării lui Nicole Kidman par a fi „de vină” medicii esteticieni şi nu numai genele bune moştenite. Este evident că vedeta şi-a făcut lifting facial şi că şi-a mărit buzele, cu toate că ea pretinde a fi naturală din cap până în picioare. Însă problema sesizată de unii medici esteticieni este că Botoxul injectat în trecut sau de curând pe fruntea vedetei i-a apăsat prea greu pe sprâncene în zona centrală a feţei. Acest mic inconvenient a dus la modificarea expresiei actriţei, Nicole părând de multe ori încruntată din cauza sprâncenelor exagerat de arcuite. Iar, mai nou, circulă zvonuri cu privire la mărirea bustului actriţei.


Când a apărut prima dată pe marele ecran, nu era decât o copiliţă, cu un chip foarte plăcut. Iar acum imaginea ei este mai tot timpul spectaculoasă. Să se fi transformat Lindsay Lohan într-o femeie sexy datorită moştenirii genetice sau priceperii chirurgului estetician? Câţiva doctori îşi dau cu părerea legat de schimbarea ei de look şi spun toţi la unison: „Încercările ei de a-şi îmbunătăţi aspectul au dus la un adevărat dezastru! Vedeta şi-a umflat prea mult buzele şi şi-a operat în exces nasul. Ce să mai zic de implanturile ei mamare?! Sunt vizibile până şi cutele de sub sân, ceea ce este inadmisibil!”

Nimeni n-ar fi bănuit că vedeta serialului „Prietenii tăi” a apelat la intervenţii estetice, dar, făcând comparaţia între imaginile cu Courteney Cox de la începutul carierei şi cele din prezent, observăm că nu prea există diferenţe în fizionomia ei. Actriţa de 46 de ani pare că n-a îmbătrânit deloc! Doctorul Koplin, care a schimbat înfăţişarea multor staruri, are explicaţia: „Liftingul facial pe care sunt sigur că l-a făcut pentru a arăta atât de bine la vârsta ei a fost făcut foarte bine. De asemenea, a scăpat de aspectul prea scheletic al feţei şi are acum nişte obraji puţin mai rotunzi, datorită unui transfer de grăsime executat ca la carte.”

Britney Spears se numără printre vedetele care şi-au îmbunătăţit aspectul de-a lungul anilor (excepţie fac perioadele ei de rătăcire, când, din cauza depresiei, n-a mai dat atenţie felului cum arăta). Specialiştii în înfrumuseţarea fizică sunt de părere că artista arată mult mai bine de când şi-a înlăturat implanturile mamare, care erau ridicol de mari şi de prost ataşate. „Vedeta trebuie să fie felicitată pentru reducerea mărimii pieptului ei. Dacă şi-a făcut cumva liposucţie abdominală, este de lăudat medicul care a realizat procedura!”, declară un doctor estetician.

Toată lumea a remarcat frumuseţea naturală a actriţei Megan Fox imediat ce şi-a făcut apariţia în Cetatea Filmului. Şi, cu toate că multe femei ar fi fost peste măsură de încântate să arate ca ea, vedeta din „Transformer” a simţit nevoia unor mici retuşări. Aşadar dintr-o femeie cu trăsături perfect simetrice şi atrăgătoare s-a transformat peste noapte într-o adevărată bombă sexy. Şi-a conturat buzele cu ajutorul propiei grăsimi şi s-a priceput să aleagă mărimea potrivită pentru implanturile mamare pe care şi le-a pus. Rezultatul? Megan este în prezent una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz.

O schimbare evidentă a chipului lui Jennifer Aniston a intervenit la un moment dat în zona nazală. Este vizibil cu ochiul liber că actriţa a recurs la un retuş chirurgical acum câţiva ani, pentru a reduce din lăţimea nasului. În rest, nu există dovezi de necontestat că vedeta ar fi vizitat şi pentru alte motive clinica de chirurgie estetică.

Odată ce a devenit soţia fotbalistului David Beckham, Victoria a simţit tot mai mult presiunea publicului, care-i pretindea, în viziunea ei, să arate desăvârşit în orice ocazie. Aşadar, vedeta n-a stat pe gânduri prea mult şi şi-a făcut de urgenţă programare la esteticieni de renume care i-au şi promis o îmbunătăţire a aspectului ei. Doar că implanturile mamare prea mari pe care i le-au pus contrastează inestetic cu trupul ei peste măsură de firav.