News

Au arătat tot! Hailey Baldwin şi Ciara au lăsat deoparte inhibiţiile FOTO

Au arătat tot! Hailey Baldwin şi Ciara au lăsat deoparte inhibiţiile FOTO camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

After party-ul Vanity Fair a fost ocazia perfectă pentru a impresiona.

Chiar dacă nu s-au aflat la gală la braţul vreunui nominalizat, vedetele s-au bucurat, totuşi, de mega expunere, pe care au folosit-o pentru a-şi promova senzualitatea. Chiar şi de către femeile însărcinate!

Vedeta red carpetului de la Vanity Fair Party a fost, indubitabil, Ciara, care şi-a prezentat burtica de gravidă prin transparenţele unei rochii ce părea mai mult costum de scenă - o fantezie din voal cu aplicaţii strălucitoare, marca Ralph and Russo.

Hailey Baldwin, sosită la eveniment fără soţul său, Justin Bieber, a întors toate privirile în acest outfit din voal şi dantelă neagră creat de Versace.

Nici Emily Ratajkovski n-a lăsat prea mult loc imaginaţiei, optând însă pentru o ţinută mult prea simplă pentru un asemenea eveniment cu ştaif, o bustieră şi o fustă lungă mulată (mai potrivită pentru un beach party).

La fel, Blac Chyna a încercat să şocheze cu ţinuta sa decoltată, atât în partea de sus, cât şi în partea de jos, o rochie din catifea neagră, cu epoleţi şi manşete din mărgele albastre, creaţie Dona Matoshi.

Mult mai mult au arătat Tara Dollinger şi Bleona Qereti, pe care dantela ori strălucirea ţesăturii nu le-a acoperit prea mult.

Comentarii

Modifică Setările