Fashion

Au arătat WOW la Premiile Grammy 2018! Cele mai sexy vedete de pe covorul roşu

Au arătat WOW la Premiile Grammy 2018! Cele mai sexy vedete de pe covorul roşu

Cea de-a 60-a ediţie a Premiilor Grammy, desfăşurată duminică seara la Madison Square Garden în New York, a adus cu ea încă o manifestaţie pe covorul roşu. Vedetele din industria muzicală au susţinut şi ele mişcarea #MeToo împotriva abuzurilor şi a hărţuirii sexuale şi au purtat toate un accesoriu care a făcut diferenţa - un tradafir alb. Au vrut să transmită un mesaj puternic şi au reuşit.

Pe lângă faptul că au strălucit pe covorul roşu în cele mai impresionante ţinute, au apleat la un gest simbolic de susţinere a victimelor abuzului şi pentru a recunoaşte că hărţuire este din ce în ce mai frecventă, indiferent de industrie. Desigur, albul a fost asociat în trecut cu lupta pentru egalitatea femeilor, de aici şi trandafirii albi.

Iată cele mai sexy apariţii ale vedetelor!

Lady Gaga

Artista a optat pentru un look gotic la cea de-a 60-a ediţie a Premiilor Grammy. Îmbrăcată toată în negru, ea a a reuşit totuşi să atragă atenţia cu o rochie care a lăsat  pielea la vedere pe sub dantela neagră. Artista a uimit în ţinuta sa creată de Armai Privé, formată dintr-un top cu mâneci lungi, din dantelă, o pereche de colanţi din acelaşi material transparent şi o fustă cu trenă aplicată peste. Desigur, crăpătura adâncă de pe picior a lăsat la vedere mult, mai ales să diva a purtat pe dedesubt un body culoarea pielii. Accesorizarea a fost şi ea dramatică, la fel coafura, cerceii candelabru şi inelele. Gaga a purtat şi ea un trandafir alb în piept.

Modifică Setările