Gossip

Şi-au asigurat trupul pentru milioane de dolari

de admin

Să semnezi poliţe de asigurare pentru talent sau diverse părţi ale corpului este o tradiţie îndelung dezbătută în lumea celebrităţilor. David Beckham, Jennifer Lopez, Keith Richards sau Dolly Parton sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute vedete care au considerat acest gest drept unul necesar.

David Beckham (35), unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale fotbalului internaţional, a semnat cea mai mare poliţă de asigurare din istoria sportului. Potrivit publicaţiei “Times”, Becks ar urma să încaseze nu mai puţin de 130 de milioane de dolari în cazul în care se accidentează şi nu mai poate intra niciodată pe teren.

Nici Jennifer Lopez (41) nu s-a zgârcit atunci când s-a hotărât să-şi asigure, întâi, bombata partea dorsală, iar mai apoi, întreg corpul. Potrivit mai multor publicaţiilor americane, cântăreaţa se consideră nepreţuită, dar pentru că orice are un preţ la Hollywood, aceasta şi-a asigurat picioarele pentru 400 de milioane de dolari, sânii pentru 200 de milioane, iar dacă valoroasa ei partea dorsală ar fi afectată în vreun fel, Jennifer ar urma să încaseze 100 de milioane de dolari.

Una dintre primele vedete care a recurs la acest gen de poliţe a fost actriţa Marlene Dietrich. Aceasta şi-a asigurat vocea, în 1930, pentru un milion de dolari. Celebrul ei coleg, Fred Astaire, i-a urmat exemplul, însă nu a depăşit suma de 75.000 de dolari pentru fiecare picior în parte.
Nici Bette Davis nu s-a ferit de această modă. Ea a semnat însă o poliţă de asigurare mai rar întâlnită şi urma să primească 28.000 de dolari în cazul în s-ar fi îngrăşat. Iar Angie Dickinson l-a convins pe iubitul ei, celebrul cântăreţ şi actor Frank Sinatra, să-şi asigure picioarele pentru un milion de dolari.


Cele mai întâlnite poliţe sunt cele semnate pentru integritatea picioarelor. În rândul celor care au apelat la acest gest se numără actriţa Jamie Lee Curtis (51), care şi-a asigurat picioarele pentru 1 milion de dolari, iar celebrul dansator Michael Flatley ar urma să încaseze nu mai puţin de 25 de milioane de dolari în cazul în care s-ar accidenta şi n-ar mai putea urca pe scenă. Şi modelul Heidi Klum îşi consideră membrele inferioare nepreţuite, dar cum trebuia să stabilească o sumă pentru poliţa de asigurare, aceasta s-a “oprit” la 2 milioane de dolari.

Pieptul este o altă parte a corpului pe care vedetele o consideră extrem de importantă. Una dintre cele mai cunoscute actriţe care şi-a sigurat sânii este Dolly Parton (64), care i-a preţuit la 600.000 de dolari.
Iar dacă eşti muzician, printre cele mai importante părţi ale corpului sunt degetele. Pianistul francez Richard Clayderman şi chitaristul trupei Rolling Stones, Keith Richards, au stabilit că prelungirile lor mobile ale mâinilor merită un milion de dolari.

Fotografii: NorthFoto