News

Au avut probleme cu drogurile şi alcoolul. Celebrităţile care au recunoscut că au consumat substanţe interzise

Au avut probleme cu drogurile şi alcoolul. Celebrităţile care au recunoscut că au consumat substanţe interzise camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Poate că celebritatea are şi ea un preţ. Multe celebrităţi cunoscute la nivel internaţional au recunoscut că s-au confruntat cu probleme. Şi-au încecat amarul în alcool, dar, mai grav, în droguri. Au consumat substanţe interzise, iar unele dintre ele au ajuns şi la dezintoxicare. 

Din exterior, viaţa de vedetă pare perfectă: lumini, ţinute, petreceri, hoteluri de cinci stele, dar nu e totul roz. Mulţi artişti, multe staruri au avut de suferit din cauza celebrităţii lor. Viaţa personală le e expusă întotdeauna, sunt urmăriţi la orice pas de paparazzi, nu se mai pot baza întotdeauna pe discreţia apropiaţilor. Multe vedete au admis că au consumat alcool, dar şi droguri. Nume mari din industria muzicală, din cea cinematografică au avut probleme: Angelina Jolie, Britney Spears, Pink, Eminem, sunt doar câteva nume celebre. Şi în România vedetele au consumat substanţe interzise: Cheloo sau regretatul Andrei Gheorghe. 

Britney Spears a consumat droguri din adolescenţă 

A avut succes imens cu albumul lansat în 1999, dar a luat şi câteva decizii proaste. Britney Spears s-a apucat de băut la 13 ani, după ce a intrat în faimosul Mickey Mouse Club. Un an mai târziu, după ce a terminat cu această emisiune, artista s-a întors în oraşul natal, Kentwood.

Se ştie că la 15 ani, artista a plecat la Los Angeles pentru a înregistra primul sau album şi tot atunci a făcut cunoştinţă cu drogurile. Mama cântăreţei povesteşte că, la doar 16 ani, Britney a adus la bordul unui avion privat cocaină şi canabis.Au urmat apoi ani dificili pentru cântăreaţă: divorţul de Kevin Federline, lupta pentru custodia copiilor şi două internări la psihiatrie. Acum, la 38 de ani, Britney Spears s-a pus pe picioare. 

Angelina Jolie a recunoscut că a încercat toate tipurile de droguri

„Am încercat absolut orice tip de drog care există”, este declaraţia Angelinei din biografia scrisă de Rhona Mercer. Angelina Jolie a avut la începutul carierei numeroase probleme cu drogurile, depresia şi anorexia. Absenţa tatălui său, hărţuirile şi jignirile colegilor de la şcoală, problemele de sănătate: toate acestea au dus la declinul actriţei care, în adolescenţă, a devenit dependentă de droguri.

Cum a scăpat de acest viciu periculos? A obţinut rolul vieţii, a început filmările pentru Lara Croft. A scăpat de problemele cu drogurile şi alcoolul, iar la scurt timp, actriţa a început o relaţie cu Brad Pitt. Din păcate, cei doi nu mai formează un cuplu, dar au o relaţie bună de dragul copiilor. 

Pink a luat o supradoză în 1995

Nici cântăreaţa nu a fost uşă de biserică, a vrut să încerce substanţele interzise. Cântăreaţa a luat chiar şi o supradoză în 1995. Se pare că ea consuma absolut orice drog, de la ecstasy la metamfetamina. Şi mai grav este că în 2010, buna ei prietenă s-a stins din viaţă din cauza unei supradoze. Mamă şi soţie, cântăreaţa susţine că nu s-a mai apropiat de droguri în ultima vreme.

Eminem a făcut declaraţii despre consumul de droguri

Eminem a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze şi doar intervenţia rapidă a medicilor l-a salvat la timp. Drogurile de care a abuzat Eminem au fost Vicodin, Valium şi Xanax. Acestea sunt de fapt nişte medicamente prescrise pentru a trata dureri, anxietate, depresie etc. "Oamenii au încercat să-mi spună că am o problemă. Atunci spuneam: Dă persoana asta afară. Nu îmi vine să cred că mi-a zis aşa ceva. Nu ştie nimic despre viaţa mea...Te lupţi cu întrebarea dacă ai sau nu o problemă. Poţi să o controlezi sau nu? Iar eu chiar am crezut că pot să o controlez" .

Consumul medicamentelor din această categorie trebuie să fie controlat şi realizat sub supravegherea doctorului întrucât ele pot provoca foarte uşor dependenţă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul lui Eminem. Situaţia a degenerat până în momentul în care artistul a luat o supradoza şi a fost la un pas de moarte. "Dacă ajungeam cu 2 ore mai târziu la spital, muream. Organele mele cedau. Ficatul meu, rinichii, totul...Nu credeau că o sa supravieţuiesc. Era să mor"

Şi Brad Pitt a consumat droguri

Se pare că nici actorul nu s-a ferit de subtanţele interzise, ba mai mult, a recunoscut că una din plăcerile lui este să mai fumeze câte un joint. Este forte cunoscută povestea lui Brad Pitt în care acesta a adus pe platourile de filmare jointuri, în valoare de 1.500 de dolari, şi şi-a servit toţi colegii.

Şi în România au fost vedete care au consumat substanţe interzise.

Andrei Gheorghe a fost fotografiat de paparazzi fumând o ţigaretă cu marijuana, pierzându-şi apoi, din cauza scandalului, locul de muncă de la radio.

Şi cântăreţul Cheloo a avut probleme su substanţele interzise. În 2016, acesta a fost dus la audieri în faţa procurorilor DIICOT, bănuit a fi consumat sau chiar comercializat droguri. În casa artistului au fost găsite cantităţi de cannabis. La început, s-a vorbit de o cantitate de jumătate de kilogram. Apoi, după câteva ore, conform surselor citate de Libertatea, mult mai puţin, fapt ce l-ar încadra pe artist doar la consum de droguri, şi nu la trafic.

Foto: Profimedia, Facebook

Modifică Setările