News

Au cheltuit o avere ca să-şi schimbe înfăţişarea! La ce sumă s-a  ridicat „investiţia” lor?

Au cheltuit o avere ca să-şi schimbe înfăţişarea! La ce sumă s-a  ridicat „investiţia” lor?

În showbiz, fizicul primează! Şi lecţia asta o ştiu prea bine toţi cei care îşi încearcă norocul în muzică sau film, încercând neîncetat să aducă îmbunătăţiri aspectului lor. Cine a reuşit şi cine a dat greş şi, mai ales, ce bani au cheltuit pe operaţiile lor estetice?

Kim Kardashian

Jură pe tot ce are mai sfânt că, în afara de puţin Botox, nu şi-a îmbunătăţit cu nimic înfăţişarea, însă minte de stinge. Specialiştii esteticieni ţin să o contrazică pe Regina reality show-urilor, deoarece procedurile pe care şi-a le-a făcut sunt cât se poate de vizibile.

Astfel, prin 2011, şi-a făcut o rinoplastie şi o modelare a bărbiei. După care şi-a făcut injecţii cu grăsime în posterior, ceea ce i-a scos de pe card în jur de 6.700-7.500 de dolari. După ce a născut-o pe North, cu siguranţă că şi-a transferat grăsimea de pe abdomen fix pe şolduri şi coapse, procedură care costă în jur de 20.000 de dolari. Îşi face constant cu laser conturul părului, pentru a nu avea fire rebele ieşite din coc sau coadă, în schimbul a 350-1000 de dolari. Iar fillerele faciale sunt estimate la o sumă între 300 şi 700 de dolari şi sunt actualizate cam o dată pe an.