Royals

Au confirmat! George şi Charlotte îşi vor însoţi părinţii în Canada

Au confirmat! George şi Charlotte îşi vor însoţi părinţii în Canada

În aşteptarea turneului regal în Canada, Casa Regală Britanică a anunţat că Ducii de Cambridge vor fi însoţiţi de cei doi copii ai lor, respectiv Prinţul George (3) şi Prinţesa Charlotte (3). George şi Charlotte vor merge cu părinţii lor în turneul regal din Canada Aşadar, pe 24 septembrie, familia Prinţului William se va îmbarca într-o călătorie spre Canada, marcând astfel şi o primă călătorie oficială în patru. Anunţul a fost făcut printr-un comunicat oficial emis de biroul de presă al Casei Regale Britanice: ”Suntem fericiţi să vă anunţăm că Ducii de Cambridge îşi vor lua copiii cu ei în Canada. Au primit numeroase mesaje de felicitare de când s-au născut cei doi copii, aşa că vor să-i prezinte cetăţenilor acestei ţări”.

Cu această ocazie a fost anunţat şi întregul program al celor patru, care implică nu mai puţin de 30 de vizite. De exemplu, pe 29 septembrie, Charlotte şi George vor participa la o petrecere pentru copii în Victoria, British Columbia. La acest eveniment vor lua parte mai multe familii ale militarilor, acestea fiind invitate special pentru a-i întâlni pe Kate şi pe William.

William şi Kate îşi vor începe turneul în British Columbia, unde vor sta trei nopţi. Apoi, vor călători spre frumosul teritoriu din Yokon, unde vor rămâne alte două nopţi, înainte de a se întoarce în British Columbia.

Cei patru vor ajunge şi la Vancouver, unde vor vizita un  spital caritabil, un centrul de imigraţii,  Kitsilano Coastguard Station şi vor lua parte la un eveniment ce-i sărbătoreşte pe tinerii artişti.

foto: arhivă OK!