News

Au cucerit covorul roşu la premiera peliculei ”Magic Mike XXL”

de admin

Aseară, cele mai sexy actriţe de la Hollywood au fost prezente la premiera peliculei Magic Mike XXL. Printre prezenţele femine care au cucerit covorul roşu la acest eveniment s-au numărat: Amber Heard, Sofia Vergara, Jada Pinkett-Smith, dar şi Jenna Dewan Tatum, soţia fermecătorului Channing Tatum, starul acestei pelicule.

Haideţi să le vedem, aşadar, în ce ţinute au strălucit cele menţionate mai sus!

Amber Heard

Toate privirile au fost aţintite asupra soţiei lui Johnny Depp. Tânăra actriţă, în vârstă de 29 de ani, a optat pentru această ocazie pentru o rochie mov, care avea atât un decolteu amplu, cât şi o crăpătură spectaculoasă în faţă.

Click pe următoarea!

Elizabeth Banks

Galben a fost culoarea serii. Atât Elizabeth Banks, cât şi Jada Pinkett-Smith, au optat pentru rochii în această culoare. Şi bine au făcut! Rochia purtată de Elizabeth este una de efect, punându-i în evidenţă perfect silueta.

Jenna Dewan Tatum

Cu un look metalic, tânăra actriţă a strălucit la braţul soţului său. Nimeni nu a putut să nege că cei doi fac un cuplu cu adevărat frumos!

Jada Pinkett Smith

Nici soţia lui Will Smith nu a fost mai prejos decât cele amintite anterior, deşi între ele şi Jada există o diferenţă de vârstă considerabilă. Cu o rochie galbenă, a cărui design a fost inedit, Jada a strălucit la propriu pe covorul roşu.

Sofia Vergara

Nici nu se putea altfel! Sofia Vergara a fost, din nou, una dintre cele mai sexy prezenţe pe covorul roşu. Actriţa a ales pentru această ocazie o rochie albă, care îi urma linia corpului, şi nu a dat greş!

Andie Macdowell

A fost o altă prezenţă remarcabilă pe covorul roşu. Simpatica actriţă a avut un look classy and fabulous.

Sursă foto: Getty Images