News

Au dat jos kilograme şi au luat ani! Vedete care au slăbit şi par îmbătrânite

Au dat jos kilograme şi au luat ani! Vedete care au slăbit şi par îmbătrânite

Denise Richards, diferenţă de 10 ani

Uneori, se întâmplă ca rezultatul atâtor eforturi de-a slăbi şi a arăta mai bine să nu fie chiar cel dorit. Preţul kilogramelor în minus poate fi numărul de ani în plus de pe chip, căci procesul de slăbit poate lăsa urme adânci, dacă nu este urmărit cu atenţie.

Mulţi fani sunt de cele mai multe ori şocaţi de transformările nefaste ale vedetelor preferate, căci în loc să arate mai suple şi mai tinere, apar la lumină trupuri scheletice şi feţe obosite şi lipsite de vlagă. Nu întotdeauna se întâmplă astfel şi nu întotdeauna efectele sunt atât de urâte ori dizgraţioase.

Şi experţii spun că e aproape imposibil să eviţi imaginea îmbătrânită sau cel puţin ştearsă, vlăguită de luminozitate şi tinereţe, când slăbeşti prea brusc sau prea mult. “Există un schimb între faţă şi siluetă” a spus nutriţionista Claudia Norris pentru Daily Mail. “Dacă pierzi prea mult în greutate, rişti să arăţi trasă la faţă şi mai bătrână. Văd mai ales doamne între 40-60 de ani, cliente care aspiră la greutatea pe care o aveau în adolescenţă”.

Ducesa, înainte să fie mamă şi soţie
Ducesa, înainte să fie mamă şi soţie

Ducesa de Cambridge

Trăsăturile feţei sale sunt mult mai ascuţite şi mai zvelte, faţă de acum câţiva ani, când figura plinuţă o făcea să radieze şi să emane voioşie. În ultimiiani, Kate a slăbit considerabil şi, chiar dacă silueta ei este lăudabilă şi de admirat, chipul ei pare să îmbătrânească mai mult decât ar trebui, ea având doar 34 de ani.

Ducesa pare îmbătrânită de când şi-a pierdut obrajii rotunjori
Ducesa pare îmbătrânită de când şi-a pierdut obrajii rotunjori