News

Au decis divorţul în vacanţă! Ben Affleck şi Jennifer Garner, devastaţi în Bahamas

de admin

Conform cronologiei evenimentelor din viaţa unuia dintre cele mai iubite cupluri celebre, care-a anunţat pe 30 iunie că vor divorţa, după 10 ani de căsnicie, vacanţa petrecută la casa din Bahamas, împreună cu cei trei copii ai lor, a fost cea mai grea şi decisivă pentru viitorul acestuia ca familie...

Recent, noi fotografii cu un Affleck ciufulit şi neras, aparent însingurat şi confuz, şi o Jennifer epuizată şi tăcută, fac ocoulul internetului. Retraşi pe un ponton, cei doi soţi separaţi au stat de vorbă intens şi tensionat, fără cei trei copii – Violet (9), Seraphina (6) şi Samuel (3) – în preajmă. Imaginile sunt cât se poate de descurajatoare, căci ambii soţi par obosiţi, îngânduraţi şi trişti, în timp ce discută cât se poate de nervos, cu multe pauze de tăcere. Şi cumva, Jen pare să fie cea care ascultă mai mult decât să vorbească, amândoi “părând incomodaţi” de situaţia lor: un cuplu care decide în vacanţă că le este mai bine divorţaţi, la fix o zi de la aniversarea a zece ani de căsnicie? Sună groaznic şi pentru fanii lor, şi pentru cei care-i plăceau împreună.

Timpul petrecut în Bahamas nu a fost deloc plăcut: în timp ce Ben Affleck sosise pe 28 iunie, singur, conform surselor publicaţiei People, în Baker’s Bay Golf,în timp ce Jen a sosit ziua următoare, chiar de aniversarea lor. “Păreau pierduţi cu privirea înspre ocean, au stat într-o tăcere surdă”, spune un martor al timpului petrecut de vedete pe ponton. Timp în care îşi pregăteau discursul în faţa presei, anunţând divorţul lor iminent pe un ton foarte diplomat şi prietenos, conform căruia amândoi rămân prieteni de dragul familiei. “Şi-au luat copiii din Los Angeles imediat ce s-a terminat şcoala. Bahamas e locul în care au mers ani de zile, e un loc foarte intim şi special pentru copiii lor”, a zis o sursă citată de Us Weekly.

Spunem divorţ iminent pentru că multe surse susţin că actorul-regizor de 42 de ani a înşelat-o în repetate ocazii pe soţia sa, care-a preferat să pună cariera pe locul doi, după familie. Terapia de cuplu pe care au urmat-o timp de doi ani nu a ajutat mariajul să funcţioneze, Jennifer nu a mai putut suporta, iar Ben Affleck nu şi-a putut rezolva dependenţele de jocuri de noroc, alcool, femei şi pariuri, cum confirmă multiple surse.

Acum, cei doi sunt ajutaţi de un mediator să divorţeze şi să-şi împartă averea. Jennifer joacă într-un nou film în Atlanta, unde s-a dus cu copiii, în timp ce Ben pare devastat de ce se întâmplă, colindând străzile Los Angelesului singur, de când a sosit la fel de singur înapoi acasă, din vacanţă, pe 3 iulie.