News

Au dispărut de pe ecrane

Iată starurile ale căror cariere strălucitoare au sfârşit în adevărate găuri negre!

Macaulay Culkin

Acest copil minune al cinematografiei a avut un succes fulminant înainte de-a deveni adolescent şi este într-o cădere liberă tot de atunci. După seriile "Home Alone", Macaulay era unul dintre cei mai populari copii-actori din lume. Între timp a crescut - are 29 de ani acum – iar ofertele de roluri în filme s-au diminuat văzând cu ochii. Culkin şi-a câştigat existenţa punând voci în animaţii precum "Robot Chicken", în 2006, sau apărând în reclame… în Anglia.


Avril Lavigne

Albumul de debut al prinţesei punk din Canada, "Let Go", pe care l-a lansat pe când avea doar 18 ani, a făcut furori în 2002. Se spunea că este noua Pink, dar cu cât devenea mai cunoscută, cu atât i se urca la cap. Acum în vârstă de 25 de ani, Avril mai este văzută la petreceri sau în pozele de paparazzi. Ultima ei apariţie profesională a fost cea în reclama pentru cremele Proactiv împotriva acneei, în 2009 şi 2010. Prinţesa punk a ajuns astfel… regina coşurilor.


Mischa Barton

Actriţa îşi făcea odată loc pe lista vedetelor de primă mână de la Hollywood, datorită aspectului fizic de invidiat şi-a rolului principal din popularul serial "The O.C.- Rebel în California", în 2003. Din păcate, în ultimii ani, Mischa a apărut în paginile ziarelor pentru motive care nu-i fac cinste. Vedeta în vârstă de 24 de ani a fost internată forţat într-un spital de psihiatrie, în iulie 2009, cu doar câteva ore înainte să plece la New York, pentru promovarea noului ei film, "The Homecoming". De atunci, Barton a încercat din răsputeri să fie considerată un actor serios, fără succes însă.


MC Hammer

MC Hammer domina topurile muzicale în anii 80 şi 90 cu hiturile lui, o combinaţie de pop şi hip-pop, cu mişcările inovatoare de dans şi cu pantalonii marcă personală. Cu toate acestea, succesul fulminant, aproape peste noapte, a fost o sabie cu două tăişuri pentru artist, care avea să cunoscă la fel de repede şi gustul amar al eşecului. După căderea lui, al cărei rezultat imediat a fost falimentul, MC Hammer şi-a vândut povestea vieţii la Hollywood, pentru filmul " Hammer Time". Astăzi, el manageriază luptători de arte marţiale.

Vanilla Ice

Rapperul american, pe numele lui real Robert Matthew Van Winkle, a avut un mare succes în 1991 cu hituri precum "Play that Funky Music"şi "Ice, Ice Baby". Atât de mare încât i-a atras atenţia Reginei Pop, Madonna, cu care a avut şi-o aventură romantică. Cu trecerea anilor însă, în ciuda încercărilor sale, n-a mai reuşit să se bucure de aceeaşi popularitate pe care a avut-o la începutul anilor 90. Iar acuzaţiile de violenţă domestică nu i-au fost nici ele de ajutor. În martie 2009, Ice a apărut într-o campanie de presă cu numele "Right Music Wrongs", cerându-şi în mod ironic scuze pentru imaginea şi succesul din 1990.