News

Au divorţat, în sfârşit! Despre ce cuplu de actori este vorba

Au divorţat, în sfârşit! Despre ce cuplu de actori este vorba

Pentru unele cupluri de vedete, divorţurile se pronunţă foarte repede sau foarte târziu. Pentru cei doi actori de comedie de la Hollywood, procesul de separare legală a durat aproape 4 ani de la despărţire.

Vorbim de una dintre cele mai talentate comediante, Amy Poehler – starul din serialul “Parks and Recreation” - şi Will Arnett, tot actor de comedie, care au pus punct celor 9 ani de mariaj în 2012 şi cărora li s-a aprobat oficial dizolvarea mariajului la Curtea Superioară din California, vinerea trecută.

Amy Poehler & Will Arnett
Amy Poehler & Will Arnett

Amy (44) şi starul din serialul “30 Rock” au ales custodia comună a celor doi copii ai lor Archibald (7 ani) şi Abel (6 ani), dar şi să nu plătească nimeni pensie alimentară sau cheltuielile partenerului.

În cadrul acestui cuplu faimos, divorţul nu a rămas un secret. Blondina de 44 de ani a lansat chiar o autobiografie în care a menţionat: “Când treci printr-un divorţ, te simţi foarte singur, deşi ţi se aminteşte constant de societate că divorţul a devenit atât de comun. Nu ai voie să te simţi special, dar nimeni nu ştie clar cât de mult suferi”, alegând să-i fie recunoscătoare fostului ei soţ pentru cei doi băieţei pe care îi cresc împreună. “Nu cred că o căsnicie de 10 ani e un eşec, dar divorţul e naşpa”.

Amy Poehler & Nick Kroll
Amy Poehler & Nick Kroll

Din fericire pentru cei doi comedianţi, şi-au găsit deja alte iubiri după iubire – în feluri diferite. Amy s-a îndrăgostit şi cuplat cu un coleg de breaslă din “Parks and Rec” – Nick Kroll (38), cu care a fost 2 ani de zile, până în octombrie.

Will (46) a devenit un cuceritor în serie, conform lui Megan Fox – cu care a jucat în Teenage Mutant Ninja Turtles. Obişnuia să iasă la întâlniri foarte mult, iar la fiecare două săptămâni avea o nouă iubită. Le aduce la filmări, păreau din ce în ce mai tinere pe măsură ce trecea timpul”. În 2015, însă, a făcut un cuplu superb timp de 6 luni cu starul din alt serial, “Arrested Development” – cu o blondină de 28 de ani, Arielle Vandenberg, până în iunie. Printre alte cuceriri s-au numărat şi Erin David, Katie Lee.

Arielle Vandenberg - fosta lui Will Arnett
Arielle Vandenberg - fosta lui Will Arnett

Pe Amy Poehler a cunoscut-o în 1996, când ea era în trupa de improvizaţie Upright Citizens Brigade, dar abia în 2000 au început să aibă o relaţie. Will a mers pe urmele iubitei sale spre New York, unde au cunoscut faima. S-au căsătorit în 2003.

FOTO GETTY IMAGES