News

Au exagerat cu operaţiile estetice

Pe aceste vedete, obsesia de-a învinge timpul le-a aruncat iremediabil în tabăra celor înfrânţi de bisturiu.

Lil Kim

O mai recunoaşteţi pe artista rap? Noi o suspectăm că a comis o infracţiune şi a vrut să-şi facă o schimbare de identitate. Surprinsă la începutul acestei luni în West Hollywood, artista de numai 38 de ani arată cu totul alta. Sau era La Toya Jackson?!

Lara Flynn Boyle

Fosta iubită a lui Jack Nicholson a fost, probabil, inspirată de personajul acestuia, Jokerul din seria „Batman“. Altfel, nu ne explicăm de ce s-a dedat cu atâta nesaţ intervenţiilor estetice. Specialiştii apreciază şi că Lara (42) ar fi încercat să corecteze o operaţie nereuşită printr-o alta, mai nefericită.

Janice Dickinson

Despre auto-proclamatul prim supermodel din lume se spune că a cheltuit sute de mii de dolari pe toate felurile de operaţii estetice care s-au inventat până acum. La 57 de ani, arată de parcă şi-a angajat un chirurg plastician numai al ei!

Carla Bruni

Cei patru ani ca Primă Doamnă a Franţei par să fi lăsat urme pe chipul Carlei (45). Trăsăturile fostului model au fost mult prea evident alterate de botox. Iar francezii comentează că a luat-o pe urmele celebrei victime a chirurgiei plastice, jocelyn Wildenstein.

Victoria Principal

De mult au apus zilele din „Dallas“, când vedeta arăta cuceritor. În prezent, actriţa de 63 de ani a fost ea însăşi complet cucerită de chirurgia plastică, după un facelift, o rinoplastie, o mărire de buze, injecţii cu botox şi implaturi în obraji.

Daryl Hannah

Acum trei decenii, era una dintre marile frumuseţi ale filmului. Azi, presa americană glumeşte pe seama ei c-a petrecut prea mult timp cu Mickey Rourke. La 51 de ani, faţa ei umflată e efectul trist al ultra-botoxării.

Foto: guliver/getty images/rex features, hepta

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Diego Maradona: Cine i-a furat gloria?

A fost cel mai mare jucător al anilor ’80- ’90 şi i-a fost adversar lui Hagi la Cupa Mondială din 1990.Fosta stea a fotbalului mondial încearcă să revină acum pe banca tehnică a Naţionalei Argentinei. Dar va reuşi, oare, „El Pibe d’Oro“ să-şi refacă imaginea terfelită de italieni?

Trecea un prinţ călare

News

Trecea un prinţ călare

„Repede, bidiviule, du-mă la bal, până nu mi se strică coafura!“ Imaginea pare desprinsă dintr-un basm prost, în care Făt-Frumos se transformă în broscoi înainte de 12 noaptea. Şi nici pentru cal lucrurile nu s-au aranjat mai bine.

Beauty

Noua dietă a lui Gwyneth Paltrow

Ce ambasador mai bun al stilului de viaţă sănătos putem găsi la Hollywood decât pe superba Gwyneth Paltrow? Are 40 de ani şi înţelepciunea de-a se hrăni corect, astfel încât să nu-şi piardă strălucirea specifică tinereţii. Cum reuşeşte? Cu ajutorul super-alimentelor.

Interviu

Anamaria Ferentz: „Bărbaţii americani sunt mai liniştiţi decât românii“

Tentaţia Americii a dezrădăcinat-o pe Anamaria Ferentz, care a decis să eva­deze în patria strălucitoare a zgârie-no­rilor şi a vedetelor hollywoodiene. Şi, cum orice început e dificil, Anamaria a avut un pic de furcă cu megaliticul New York, dar a continuat să cânte, iar cea mai bună

Interviu

Ştefan Bănică Jr: „Încerc să trăiesc la timpul prezent“

Deblocat de trecut, Ştefan Bănică a depănat câteva amintiri sub im­boldul acestui interviu, şi-a amin­tit situaţii-limită şi a admis că, fără dragoste, nu poate funcţiona la parametri normali. Până ca o altă mare iubire să-şi găsească loc în inima sa

WP no category

Nr.78, 22 februarie 2013

În noul număr al revistei OK!, Ştefan Bănică Jr. vorbeşte în exclusivitate despre ultimele evenimente din viaţa sa, Hollywoodul îşi trăieşte dramele lui, dar nu uită nici să-şi omagieze idolii căzuţi. Pe Whitney Houston.

Cuceritori la Hollywood: Duelul celor mai sexy

News

Cuceritori la Hollywood: Duelul celor mai sexy

Cetatea Filmului şi-a împrospătat rândurile starurilor masculine hot cu o serie de exemplare pe cinste,pe care le-am provocat la o luptă dreaptă

News

Staruri pe plajă Get a room!

Vara nici starurile nu dorm... Şi nu se pot abţine să nu-şi manifeste făţiş pasiunea, pe un petic de plajă, în vacanţă, oricâţi paparazzi i-ar urmări!

News

Cele mai extravagante nunţi din istorie

Prinţul Charles & Lady Diana: 48 milioane $

Nota de plată datează din 1981, ceea ce azi ar înseamna circa 110 milioane! De trei ori şi jumătate mai scumpă decât nunta Prinţului William