News

Au făcut bani din striptease

Au făcut bani din striptease

Acum emit pretenţii de divă şi sunt plătite regeşte pentru performanţele lor profesionale, dar, în trecut, unele dintre vedetele din ziua de astăzi îşi câştigau banii pozând nud sau făcând striptease.

Pe vremea când numele lor nu erau cunoscute, unii dintre cei care sunt astăzi celebrităţi au fost nevoiţi să facă compromisuri, pentru a mai face rost de câte un ban în plus. Au acceptat să se lase fotografiaţi sau filmaţi în ipostaze ademenitoare sau chiar s-au angajat în cluburi de noapte, unde distrau bărbaţii doritori de senzaţii tari.


Cunoscută pentru mariajul cu Kurt Cobain de la Nirvana, cât şi pentru apariţiile în filme sau pe scenă ca solistă a trupei Hole, Courtney Love ne uimeşte cu preocupările pe care le-a avut cu ani în urmă: a fost strippteuză în Japonia, Taiwan şi Alaska.
Eve este o faimoasă cântăreaţă de R&B, care a avut, până în prezent, numeroase melodii pe primele locuri ale clasamentelor muzicale. Cu toate astea, pe vremuri, obişnuia să se bucure numai de succesul pe care îl avea mai ales printre bărbaţii care-i admirau formele pe măsură ce-şi înlătura hainele.

Surprinzător este să o numărăm şi pe Lady Gaga printre vedetele atât de dezinhibate încât au ales, într-un anumit moment al vieţii, să se dezbrace în public dansând lasciv. Deşi pare ireal, informaţia este adevărată, deoarece însăşi cântăreaţa a confirmat-o: „La 18 ani, lucram în cluburi de noapte. Provin dintr-o familie bogată şi am frecventat o şcoală de renume. Ar fi trebuit să locuiesc în casa părintească cât mai mult, dar eu am plecat de acasă şi am devenit stripperiţă pentru a mă întreţine.”

Carmen Electra este altă vedetă cu trecut năbădăios. A fost strippeteuză o vreme atât de îndelungată, încât a făcut o carieră din asta şi a ajuns să denumească o bară de striptease după ea.

Componenta formaţiei Pussy Cat Dolls, Rachel Sterling, este atrăgătoare şi cu o atitudine cât se poate de dezinhibată, dar nu am fi bănuit-o că ar fi aţâţat vreodată bărbaţii în schimbul unui bacşiş consistent. Cu toate astea, Rachel a pus pe jar clienţii clubului de noapte unde era angajată în urmă cu câţiva ani buni.

Foto: EPA


Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Moartea lui Kurt Cobain, investigată din nou?

News

FOTO Moartea lui Kurt Cobain, investigată din nou?

Au trecut 20 ani de când marele star rock al trupei Nirvana a murit, însă circumstanţele în care s-a sinucis încă ridică semne de întrebare printre fanii lui înfocaţi, care cred într-o teorie a conspiraţiei. Astfel că poliţia

Cum arată acum fiica regretatului Kurt Cobain?

News

Cum arată acum fiica regretatului Kurt Cobain?

Are 21 de ani şi este singurul copil al legendarului solist al trupei Nirvana şi-al excentricei lui neveste, Courtney Love. Vorbim de Frances Bean Cobain, tânăra care, pe măsură ce creşte, seamănă din ce în ce mai mult cu răposatul rocker, decedat în anul 1994.

News

Tori Spelling, în pragul morţii 

Fiica regretatului producător hollywoodian Aaron Spelling a dezvăluit că era cât pe ce să-şi piardă viaţa în timpul celei de-a patra sarcini ale sale.

News

Elton John o atacă pe Madonna

Dure au fost apelativele pe care i le-a adresat legendarul muzician Reginei Pop: „stripteuză, a cărei carieră s-a încheiat de mult“.

News

Lady Gaga, desfigurată după accident!

După ce, în urmă cu două zile, a fost lovită din întâmplare în cap de unul dintre dansatorii ei, cântăreaţa a postat o fotografie pe pagina ei de Twitter, pentru ca întreaga lume să vadă cum arată.

Madonna şochează din nou!

Gossip

Madonna şochează din nou!

La 53 de ani, Regina Pop e la fel de activă şi de îndrăzneaţă ca la începutul carierei sale. Drept dovadă, noul său videoclip ne-a luat prin surprindere cu scenele sexy şi controversate, complet nerecomandate pudibonzilor!

News

Trecutul amoros al Angelinei Jolie, făcut public 

Fostul soţ al celebrei actriţe îi pregăteşte acesteia o surpriză de proporţii: un film despre relaţia lor năbădăioasă. Te-ar interesa asemenea subiect?

News

Goldie Hawn nu vrea să se mărite cu Kurt Russell

Faimoasa actriţă, care a fost căsătorită de două ori până acum, n-are de gând să-şi legalizeze idila cu partenerul său nici după 28 de ani de relaţie. Goldie nu vede niciun rost în oficializarea idilei cu partenerul ei de cursă lungă

News

Înalte şi sexy

La peste 1,80m, văd lumea de sus. Celebrităţile care au o înălţime impresionantă n-au complexe de inferioritate, dimpotrivă, se mândresc cu picioarele lungi şi cu trupul lor bine dezvoltat. Dar s-au simţit ele oare bine în pielea lor dintotdeauna?