News

Au făcut bani din striptease

Au făcut bani din striptease

Acum emit pretenţii de divă şi sunt plătite regeşte pentru performanţele lor profesionale, dar, în trecut, unele dintre vedetele din ziua de astăzi îşi câştigau banii pozând nud sau făcând striptease. Pe vremea când numele lor nu erau cunoscute, unii dintre cei care sunt astăzi celebrităţi au fost nevoiţi să facă compromisuri, pentru a mai face rost de câte un ban în plus. Au acceptat să se lase fotografiaţi sau filmaţi în ipostaze ademenitoare sau chiar s-au angajat în cluburi de noapte, unde distrau bărbaţii doritori de senzaţii tari.


Cunoscută pentru mariajul cu Kurt Cobain de la Nirvana, cât şi pentru apariţiile în filme sau pe scenă ca solistă a trupei Hole, Courtney Love ne uimeşte cu preocupările pe care le-a avut cu ani în urmă: a fost strippteuză în Japonia, Taiwan şi Alaska.
Eve este o faimoasă cântăreaţă de R&B, care a avut, până în prezent, numeroase melodii pe primele locuri ale clasamentelor muzicale. Cu toate astea, pe vremuri, obişnuia să se bucure numai de succesul pe care îl avea mai ales printre bărbaţii care-i admirau formele pe măsură ce-şi înlătura hainele.

Surprinzător este să o numărăm şi pe Lady Gaga printre vedetele atât de dezinhibate încât au ales, într-un anumit moment al vieţii, să se dezbrace în public dansând lasciv. Deşi pare ireal, informaţia este adevărată, deoarece însăşi cântăreaţa a confirmat-o: „La 18 ani, lucram în cluburi de noapte. Provin dintr-o familie bogată şi am frecventat o şcoală de renume. Ar fi trebuit să locuiesc în casa părintească cât mai mult, dar eu am plecat de acasă şi am devenit stripperiţă pentru a mă întreţine.”

Carmen Electra este altă vedetă cu trecut năbădăios. A fost strippeteuză o vreme atât de îndelungată, încât a făcut o carieră din asta şi a ajuns să denumească o bară de striptease după ea.

Componenta formaţiei Pussy Cat Dolls, Rachel Sterling, este atrăgătoare şi cu o atitudine cât se poate de dezinhibată, dar nu am fi bănuit-o că ar fi aţâţat vreodată bărbaţii în schimbul unui bacşiş consistent. Cu toate astea, Rachel a pus pe jar clienţii clubului de noapte unde era angajată în urmă cu câţiva ani buni.

Foto: EPA