Beauty

Au făcut o obsesie pentru peruci FOTO

Au făcut o obsesie pentru peruci FOTO

Cel mai nou trend în materie de hairstyling este purtarea unei peruci. Uite care sunt vedetele de la noi care apelează la acest truc rapid şi eficient de schimbare instantanee de look.

Ce tunsoare, ce schimbare de stil sau de nuanţă a părului? Peruca îţi asigură instantaneu un look perfect. Unde mai pui că părul propriu e protejat de agresiunea la care e supus atunci când este coafat, tapat, încins cu placa ori sufocat de substanţele de styling.

Câteva vedete de la noi i-au înţeles utilitatea şi poartă adesea perucă, atunci când îşi doresc o schimbare de look, fără nici cel mai mic efort. Iată care sunt vedetele de la noi care au făcut chiar o mică obsesie pentru peruci.

Delia

Am putea-o numi, pe drept cuvânt, "regina perucilor". Şi asta pentru că Delia a apărut aproape zilnic cu o altă perucă, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri ori la masa juraţilor de la "X Factor" şi "iUmor".

  

Iniţial, doar un artificiu la îndemână pentru a obţine o coafură perfectă într-un timp scurt şi a-şi proteja propria podoabă capilară, Delia a făcut o adevărată obsesie pentru peruci, ea fiind foarte intrigată de modul în care îşi poate schimba radical look-ul, pur şi simplu schimbând stilul ori culoarea perucii.

Colecţia Deliei este impresionantă şi putem spune că ea a dat tonul acestui trend în lumea showbizului.

Modifică Setările