Beauty

Au feţele încremenite

Dacă Hollywoodul este capitala mondială a Botoxului, ele sunt purtătoarele de cuvânt ale întineririi pe cale artificială!

Nicole Kidman (43)

De cele mai multe ori, când îşi face apariţia pe covorul roşu, actriţa nu pare prea fericită. Sau umană. O înţelegem însă! Australianca suferă de ceea ce doctorii esteticieni au numit sindromul feţei încremenite.

Carla Bruni-Sarkozy (42)

Soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, pare c-a apelat şi ea la bisturiul chirurgilor esteticieni pentru a scăpa de nişte riduri păcătoase de pe chip. Din exces de zel, aceştia i-au „întins“ faţa mai mult decât era necesar, iar aspectul Carlei este acum mai degrabă înspăimântător.

Courtney Love (46)

Văduva lui Kurt Cobain este dependentă de Botox, pe care şi-l înjectează cu generozitate în buze şi-n orice părticică de pe chipul ei. Vedeta crede că afişează astfel o faţă tânără, însă cei din jur văd doar un chip fără expresie.

Denise Richards (39)

A fost măritată cu Charlie Sheen, aşa că-i înţelegem încordarea. Nu aceasta este cauza însă! Actriţa face parte şi ea din clubul vedetelor cu look încremedit, cu atât de multe adepte în Cetatea Filmului.

Foto: Northfoto; Guliver/Wireimage