Beauty

Au feţele încremenite

Dacă Hollywoodul este capitala mondială a Botoxului, ele sunt purtătoarele de cuvânt ale întineririi pe cale artificială!

Nicole Kidman (43)

De cele mai multe ori, când îşi face apariţia pe covorul roşu, actriţa nu pare prea fericită. Sau umană. O înţelegem însă! Australianca suferă de ceea ce doctorii esteticieni au numit sindromul feţei încremenite.

Carla Bruni-Sarkozy (42)

Soţia preşedintelui Franţei, Nicolas Sarkozy, pare c-a apelat şi ea la bisturiul chirurgilor esteticieni pentru a scăpa de nişte riduri păcătoase de pe chip. Din exces de zel, aceştia i-au „întins“ faţa mai mult decât era necesar, iar aspectul Carlei este acum mai degrabă înspăimântător.

Courtney Love (46)

Văduva lui Kurt Cobain este dependentă de Botox, pe care şi-l înjectează cu generozitate în buze şi-n orice părticică de pe chipul ei. Vedeta crede că afişează astfel o faţă tânără, însă cei din jur văd doar un chip fără expresie.

Denise Richards (39)

A fost măritată cu Charlie Sheen, aşa că-i înţelegem încordarea. Nu aceasta este cauza însă! Actriţa face parte şi ea din clubul vedetelor cu look încremedit, cu atât de multe adepte în Cetatea Filmului.

Foto: Northfoto; Guliver/Wireimage

Comentarii

Articole asemănătoare

Câte calorii au mesele VIP?

Beauty

Câte calorii au mesele VIP?

De multe ori, dimensiunea unei porţii de mâncare te poate păcăli. Şi-ncă cum! Asta pentru că mulţi le subestimează conţinutul caloric şi nu cunosc pericolele ascunse din farfurie. Noi îţi arătăm ce alimente îţi sunt

Stil de viaţă sănătos: Cum să fii în formă în zilele dificile

Beauty

Stil de viaţă sănătos: Cum să fii în formă în zilele dificile

Sunt acele zile din lună în care te simţi ca o epavă, fizic şi emoţional. Cum menstruaţia nu e o boală care să-ţi limiteze activităţile, învaţă ce trebuie să eviţi şi ce nu în această perioadă!

Ai voie? Lactate? Da

Studiile arată că femeile care au consumat alimente cu un conţinut ridicat de calciu şi vitamina D au fost mai

Beauty

 6 semne că nu te hidratezi eficient

Nu este de ajuns să-ţi fie sete pentru a şti că eşti pe o pantă greşită, cea a deshidratării. Priveşte partea plină a paharului! Noi te ajutăm să recunoşti semnele care-ţi spun că ai nevoie de apă. Multă apă!

News

FOTO Jared Leto şi stilul lui de-a lungul anilor

Actorul de 42 de ani a dat lovitura, anul acesta, cu premiul Oscar pentru rolul travestitului din filmul „Dallas Buyers Club“. Statueta este cumva încununarea statutului lui de artist desăvârşit, după alte premii cu care a fost recompensat pentru activitatea lui muzicală, ca vocalist al trupei „30 Seconds to Mars“.

 FOTO Pompate şi pufoase

Beauty

 FOTO Pompate şi pufoase

Specialiştii în chirurgie estetică au identificat noi chipuri celebre, modificate prin injecţii cu botox. Să le cunoaştem! Jessica Simpson (33) Vinovată de: Colagen în buze, implanturi în pomeţi, subţierea nasului.

FOTO Premiile Grammy: Manichiură de covor roşu

Beauty

FOTO Premiile Grammy: Manichiură de covor roşu

Înainte de o seară glam, vedetele de la ei au grijă să se pregătească din cap până în... vârful unghiilor. La gala premiilor Grammy, bunăoară, divele serii au afişat nu doar nişte rochii somptuoase, ci şi o manichiură pe măsură.

Cum arată acum fiica regretatului Kurt Cobain?

News

Cum arată acum fiica regretatului Kurt Cobain?

Are 21 de ani şi este singurul copil al legendarului solist al trupei Nirvana şi-al excentricei lui neveste, Courtney Love. Vorbim de Frances Bean Cobain, tânăra care, pe măsură ce creşte, seamănă din ce în ce mai mult cu răposatul rocker, decedat în anul 1994.

 Elevi VIP: Au fost colegi de şcoală

News

 Elevi VIP: Au fost colegi de şcoală

Când te cheamă Charlie Sheen şi copiezi tema de la Rob Lowe, amintirile din liceu au un aer aparte. Iar reuniunile de clasă sunt cu atât mai interesante. Ne-am întors în timp şi-am aflat ce staruri şi-au tocit coatele pe aceleaşi bănci.

Sean Penn, Rob Lowe, Robert Downey JR. & Charlie Sheen

Courtney Love şi Elle Fanning, blonde şi diferite, în acelaşi shooting

News

Courtney Love şi Elle Fanning, blonde şi diferite, în acelaşi shooting

Ce pot avea în comun văduva neliniştită a lui Kurt Cobain şi una dintre cele mai delicate actriţe tinere ale momentului, Elle Fanning? Până acum, mai nimic. Însă cele două vedete sunt două dintre cele şapte celebrităţi care apar, fiecare, pe copertele