Muzica

Au fost aleşi primii zece finalişti de la Eurovision

Aseară a avut loc prima semifinală a concursului Eurovision 2011. Dintre cele 19 ţări care au evoluat, doar zece s-au calificat pentru finala care va avea loc sâmbăta seara, la Düsseldorf. Polonia, Norvegia, Albania, Armenia, Turcia, Serbia, Rusia, Elveţia, Georgia, Finlanda, Malta, San Marino, Croaţia, Islanda, Ungaria, Portugalia, Lituania, Azerbaijan şi Grecia şi-au dat ieri concursul în prima semifinală a concursului Eurovision 2011. Dintre ele, doar Ungaria, Serbia, Rusia, Lituania, Georgia, Azerbaijan, Grecia, Elveţia, Finlanda şi Islanda au intrat în finală.

Reprezentanta României, trupa Hotel FM va intra în concurs cu piesa „Change“ în cea de-a doua semifinală, cea de pe 12 mai, de pe poziţia a 14-a, alături de concurenţii Bosniei şi Herţegovinei, Austriei, Olandei, Belgiei, Slovaciei, Ucrainei, Moldovei, Suediei, Ciprului, Bulgariei, Macedoniei, Israelului, Sloveniei, Estoniei, Belarusului, Letoniei, Danemarcei şi Irlandei.

Urmăreşte şi tu aici videoclipul piesei „Change“

Italia, Marea Britanie, Franţa, Spania şi Germania sunt calificate direct în finală.

Showul a fost difuzat în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional şi comentat de Liana Stanciu şi Bogdan Pavlică.

Foto: www.eurovision.tv

Comentarii

Articole asemănătoare

TV

România, cotată cu şanse mici, Suedia favorită. Cine sunt adversarele noastre în finala Eurovision de mâine?

Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan şi Suedia s-au calificat în finala Eurovision 2015, care va avea loc sâmbătă, după ce au trecut, aseară, de a doua semifinală, care s-a desfăşurat pe scena

TV

A doua semifinală Eurovision: Cine cântă diseară?

A doua semifinală a Eurovision Song Contest are loc în această seară la Viena. Trupa Voltaj, reprezentanta României, s-a calificat deja în finala care va avea loc sâmbătă, după ce a trecut, marţi seară, de prima semifinală, desfăşurată pe scena

Voltaj, comparată de BBC cu Coldplay

Muzica

Voltaj, comparată de BBC cu Coldplay

Călin Goia şi colegii săi de trupă au reuşit să se califice în finala Eurovision 2015, din Austria. Prestaţia lor de pe scena Wiener Stadthall a fost complimentată de jurnaliştii britanici şi a stârnit un val de admiraţie în rândul fanilor din străinătate.

FOTO & VIDEO Paula şi Ovi, din nou câştigători la Eurovision!

Muzica

FOTO & VIDEO Paula şi Ovi, din nou câştigători la Eurovision!

Cu 12 puncte din partea juriului şi 10 de la public, cei doi au devenit primii artişti calificaţi pentru a doua oară în faza internaţională a concursului, ce va avea loc anul acesta la Copenhaga.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO & VIDEO Danemarca a câştigat Eurovisionul. Vezi pe loc s-a clasat România

Muzica

FOTO & VIDEO Danemarca a câştigat Eurovisionul. Vezi pe loc s-a clasat România

Dezamăgire mare pentru Cezar Ouatu, reprezentantul ţării noastre, care se aştepta să obţină un punctaj mult mai mare de la celelalte ţări participante.

News

Cine sunt primii 10 finalişti Eurovision 2013?

Aseară a avut loc prima semifinală a concursului, desfăşurat la Malmo, în Suedia, unde 16 dintre cei 39 de participanţi la ediţia Eurovision de anul acesta au urcat pe scenă, pentru a lupta pentru un loc în marea finală din 18 mai.

Muzica

VIDEO Bonnie Tyler concurează la Eurovision

Interpreta cunoscuturilor hituri „Holding Out for a Hero” şi „Total Eclipse of the Heart” va reprezenta Marea Britaie la ediţia de anul acesta Eurovision. Cântăreaţa galeză, ajunsă acum la vârsta de 61 de ani