News

Au ieşit cu bebeluşii! Cum arată fetiţa lui Natalie Portman şi cea a Irinei Shayk?

Au ieşit cu bebeluşii! Cum arată fetiţa lui Natalie Portman şi cea a Irinei Shayk?

În urmă cu şase luni, superba rusoaică Irina Shayk, în vârstă de 31 de ani, îi dădea naştere micuţei Lea de Seine, primul copil al său şi-al iubitului Bradley Cooper (42).

Şi fetiţa celor doi creşte frumos, aşa cum putem vedea din cele mai recente poze cu Irina şi cu fetiţa sa, cele două fiind surprinse la o repriză de cumpărături prin Los Angeles.

Irina şi fiica ei, Lea de Seine Copper
Cu cine seamănă?

Pentru această ieşire, Irina a abordat un look mai mult decât lejer, nu s-a machiat, iar părul vedetei a fost prins într-un coc dezordonat. Însă chiar şi aşa, cu acest look de mămică ocupată, iubita lui Bradley a arătat superb, graţie frumuseţii sale naturale.

De parcă s-ar fi vorbit cu Irina, şi actriţa Natalie Portman (36) a fost surprinsă într-o ipostază asemănătoare cu fiica ei şi-a soţului Benjamin Millepied, Amalia, în vârstă de şapte luni, tot la cumpărături şi tot în Los Angeles.

Natalie Portman şi Amalia
Fetiţa actriţei are şapte luni

Actriţa care mai are un fiu de şase ani, Aleph, a revenit la forma dinainte de sarcină, lucru care se poate vedea cu ochiul liber din aceste fotografii realizate ieri.

Observăm că atât Irina, cât şi Natalie preferă să se mişte lejer acolo unde au treabă, purtându-şi bebeluşul în marsupiu şi nu în cărucior.

Concluzia? Două mame frumoase şi atât de normale, în viaţa lor de zi cu zi.

Foto: Hepta