Lifestyle

Au intrat banii! Ce sume colosale au încasat actorii în perioada iunie 2019 - iunie 2020

Au intrat banii! Ce sume colosale au încasat actorii în perioada iunie 2019 - iunie 2020

Acest final de an nu pare prea îmbucurător pentru multă lume, dar câţiva A-Listeri tocmai au încasat o căruţă de bani, conform ediţiei americane a revistei Forbes. Analiza vizează perioada iunie 2019-iunie 2020, căci după pandemie... potopul.

Dwayne Johnson

Fostul luptător a ajuns pe primul loc pentru al doilea an la rând, datorită colaborării pe care o are cu brandul de articole sportive Under Armour. Unde mai pui că a primit deja onorariul de 23,5 mil.$ pentru următorul său film, Red Notice.

Ryan Reynolds

Şi frumos, şi bogat, şi devreme acasă, plus un umor ieşit din comun, care a dat-o pe sparte pe actuala soţie de la prima întâlnire. O fi el amuzant în social media, dar a luat în serios noile colaborări cu Netflix, care i-au adus, recent, suma de 40 mil. $ în conturi.

Mark Wahlberg

Simpaticul actor de comedie a semnat şi el un contract generos cu celebrul Netflix, dar a câştigat sume considerabile şi datorită producţiilor McMillions şi Wahl Street, la care a avut şi rolul de producător.

Ben Affleck

După un mic hiatus din industrie şi câteva luni la dezalcoolizare, actorul a revenit în forţă şi în plan profesional, dar şi în cel amoros. Şi dacă despre relaţia cu Ana de Armas am tot scris, ei bine îl putem vedea în două producţii care i-au adus mulţi bani: The Way Back şi The Last Thing He Wanted.

Vin Diesel

Deşi lansarea producţiei Fast & Furious 9 a fost amânată, actorul nu a ratat acest top 5 datorită încasărilor realizate cu seria animată Fats & Furious Spy Racers. O parte din sumele încasate provin, însă, şi din contractele de imagine semnate cu diferite branduri.

Modifică Setările