News

Şi-au lăsat iubitele acasă!

de admin

Şi-au lăsat iubitele acasă!

Cine cu cine s-a însoţit la Globurile de Aur? De multe ori, unele cupluri apar fericite pe covorul roşu doar de dragul pozei. Alteori, absenţa unuia dintre parteneri poate spune multe. Ce actori faimoşi au venit la Globuri fără iubite?

Şi mai ales de ce? Marele câştigător al serii, Leonardo DiCaprio, s-a dovedit a fi băiatul mamei, căci a preferat s-o ia la ceremonia de premiere pe mama lui, Irmelin, despre care se ştie că are o mare influenţă asupra lui - nicidecum pe iubita lui, îngerul Victoria's Secret, Toni Garrn, în vârstă de numai 21 de ani. Aceasta din urmă a fost lăsată... acasă. Şi poate că absenţa ei spune ceva despre profunzimea relaţiei sale cu DiCaprio, care şi-aşa a abuzat de depozitul de frumuseţe Victoria's Secret.

Nici la fel de tânăra Suki Waterhouse (22), iubita lui Bradley Cooper, n-a fost de văzut la seara Globurilor. Un lucru cu-atât mai ciudat cu cât Suki e chiar actriţă. Oare Leo şi Bradley au considerat că "fetele lor" nu sunt suficient de coapte pentru o asemenea onoare şi au preferat să le facă un cadou mamelor? Nu de alta, dar Bradley a fost şi el zărit, asemenea lui DiCaprio, de mână cu mama sa, Gloria Cooper, la un after-party.

Foto: