News

Au murit şi au fost înmormântate în acelaşi fel. Ce secrete incredibile au luat cu ele în mormânt Whitney Houston şi fiica sa, Bobbi Kristina?

Au murit şi au fost înmormântate în acelaşi fel. Ce secrete incredibile au luat cu ele în mormânt Whitney Houston şi fiica sa, Bobbi Kristina? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Şi-au pierdut amândouă viaţa din cauza drogurilor, au fost găsite inconştiente în cada de baie, în urma unei supradoze, după care au fost înmormântate – la trei ani distanţă una de alta – în aceeaşi manieră. În ciuda acestor asemănări incredibile, mama şi fiica au fost foarte diferite una de alta şi au avut o relaţie mult prea tumultuoasă.

22 de ani avea Bobbi Kristina Brown când şi-a dat ultima suflare, iar ceremonia funerară de care a avut parte a strâns întreaga sa familie îndurerată şi a uimit o lume întreagă. Era mult prea tânără pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa! Însă, surprinzător sau nu, a urmat fix acelaşi destin trist ca al mamei sale.

Amândouă au fost înmormântate la Fairview Cemetery, din New Jersey, şi, din 2012, de când s-au reunit pentru veşnicie, sunt mereu împreună. Atât Whitney, cât şi Bobbi au fost transportate de Tyler Perry, un prieten de familie, cu avionul său privat până la locul de înmormântare. Sicriul amândurora a fost dus până la groapă de o trăsură aurie, iar cei prezenţi la ceremonia din 2012 şi cea din 2015 au fost, în mare, aceleaşi persoane. Cissy Houston le-a condus, pe ultimul drum, atât pe fiica sa, Whitney Houston, cât şi pe nepoata sa, Bobbi Kristina, în ciuda vârstei avansate pe care matriarhul familiei o avea când şi-a luat “Adio!” de la nepoata sa.

Bobbie, la înmormântarea celebrei sale mame

Modifică Setările