News

Au o problemă reală! Vedete dependente de sex

de admin

Poate pentru unii dependenţa de sex pare normală, însă aceasta este o stare patologică care merită luată în serios, la fel ca oricare dependenţă sau boală. Din păcate, şi unele vedete din cetatea filmului suferă de aşa ceva, iar poveştile lor au devenit publice dintr-un motiv sau altul.

Recent, Kim Kardashian a recunoscut că ea şi soţul său fac sex de foarte multe ori pe zi. Nici nu-i de mirare, având în vedere că rapperul a recunoscut încă din 2009 că are o problemă legată de sex. "Oamenii mă întreabă de multe ori despre libidoul meu. Cred că vine de la faptul că am fost dependent de sex de la o vârstă foarte fragedă."/ "Cred că am o problemă sexuală, o dependenţă sexuală. Vreau s-o fac tot timpul."

Click pe următoarea!

Şi fostul soţ al cântăreţei Katy Perry, Russell Brand, se confruntă cu această problemă. Actorul britanic a recunoscut în 2007 că s-a culcat cu peste 2.000 de femei, şi că prietenii săi l-au sfătuit să se interneze într-o clinică de reabilitare.

După o căsătorie de un an cu cântăreaţa, Russell a recunoscut că a revenit la vechile obiceiuri şi că toată această perioadă a fost un chin: "Am avut un fel de reacţie după divorţ. Ca şi cum ai ţinut o dietă cu orez o bucata şi apoi vrei ciocolată", a mărturisit comediantul într-o emisiune TV.

Îl ştim pe David Duchovny din Dosarele X sau Californication, unde a jucat rolul unui afemeiat şi a unui drogat. Ei bine, să spunem doar că rolul i s-a potrivit mănuşă. Şi asta pentru că, în viaţa reală, actorul chiar s-a confruntat cu această problemă. Drept urmare, în 2008 soţia actorului, Tea Leoni, l-a ameninţat pe acesta cu divorţul dacă nu-şi tratează dependenţa de sex.

Surprinzător, chiar şi Michael Douglas a fost diagnosticat cu dependenţă de sex. Se întâmpla în 1990, când actorul purta certuri săptămânale cu fosta lui soţie, Diadra, pe fondul infidelităţilor repetate apărute în presa americană. Dat fiind istoricul amoros al actorului, actuala soţie a lui, Catherine Zeta-Jones, a impus o clauză în contractul prenupţial care prevede că Michael va plăti 5 milioane de dolari dacă o va înşela.

Despre dependenţa lui Charlie Sheen de sex nu se mai îndoieşte nimeni. Potrivit unor topuri apărute în presa americană, prin patul actorului din ”Doi bărbaţi şi jumătate” au trecut nu mai puţin de 5000 de femei. O cifră umflată, sperăm! Cu toate acestea, cele trei divorţuri la activ, cariera compromisă şi mii de dolari irosiţi pe favoruri sexuale spun ceva!

Şi despre Lindsay Lohan s-a spus că este nimfomană. Poate şi ”datorită” numeroaselor scandaluri cu care ”fetiţa rea” a Hollywoodului a apărut în presă. Întrebată fiind dacă vreuna dintre internările ei în centrele de reabilitare a vizat dependenţa de sex, controversata actriţă a răspuns afirmativ. “Au fost mai multe, da. Îmi place să fac sex. Actoria e o meserie singuratică şi eu urăsc să dorm singură”.

Şi Tiger Woods a avut de suferit în urma acestei dependenţe. În primul rând, i-a cauzat un imens scandal mediatic, ceea ce a dus în final la destrămarea familiei sale. În 2009, Tiger recunoştea că i-a fost infidel soţiei sale în nenumărate rânduri şi a fost de accord să se interneze într-o clinică de reabilitare pentru a scăpa de dependenţa de sex. Însă, această acţiune târzie a sportivului nu a fost de ajuns pentru a o convinge pe soţia să-i rămână alături. Fostul model Elin Nordegren s-a asigurat că a plecat val vârtej din viaţa sportivului, golindu-i conturile.

Şi Jesse James, fostul soţ al actriţei Sandra Bullock, a avut de furcă cu această stare patologică. După ce s-a aflat că a înşelat-o pe Sandra cu artista tatuatoare Michelle ”Bombshell” McGee, James a recunoscut că este dependent de sex şi s-a internat la o clinică din Arizona pentru a-şi trata aceste porniri sexuale.