News

Au oficializat relaţia! Chris Pratt, prima postare pe Instagram în care apare Katherine Schwarzenegger

Au oficializat relaţia! Chris Pratt, prima postare pe Instagram în care apare Katherine Schwarzenegger

În vara acestui an, Chris Pratt şi Katherine Schwarzenegger au început o idilă, iar cu timpul relaţia lor a devenit din ce în ce mai serioasă.

Deşi au fost fotografiaţi destul de des de paparazzi, iar apropiaţii celor doi au afirmat că actorul şi fiica lui Arnold Schwarzenegger se iubesc foarte mult, nici Chris şi nici Katherine nu au anunţat oficială că formează un cuplu. Asta până ieri!

Pe 13 decembrie, cu ocazia zilei de naştere a lui Katherine Schwarzenegger, care a împlinit 29 de ani, Chris Pratt a postat pe Instagram o fotografie în care apare iubita lui, căreia a ţinut să-i ureze „La mulţi ani“. În doar 12 ore de când a fost postată, imaginea a strâns peste 1 milion de like-uri şi aproximativ 8.000 de comentarii.

„La mulţi ani, Chef! Zâmbetul tău luminează camera. Preţuiesc timpul petrecut împreună şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că te-a adus în viaţa mea. Mulţumesc pentru râsete, pupici, discuţii, călătorii, iubire şi grijă“, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Chris Pratt.