Meghan & Harry

Au rămas Harry şi Meghan fără titlurile regale?

Au rămas Harry şi Meghan fără titlurile regale? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Toţi comentatorii regali care au interpretat comunicatul de ieri al Reginei Elisabeta, după summitul de la Sandringham, au fost de acord.

E posibil ca Ducii de Sussex să fi rămas fără titlurile regale. Acest lucru este demonstrat de felul în care s-a adresat suverana în comunicatul respectiv, utilizând prenumele celor doi şi nu titlurile lor, aşa cum se obişnuieşte într-o comunicare oficială a palatului.

„Astăzi, familia mea a avut discuţii foarte constructive despre viitorul nepotului meu şi al familiei lui. Familia mea şi cu mine susţinem în totalitate dorinţa lui Harry şi a lui Meghan de a-şi clădi o viaţă nouă. Deşi am fi preferat ca ei să rămână membri ai familiei regale cu normă întreagă, înţelegem şi respectăm dorinţa lor de a duce o viaţă mai independentă, ca o tânără familie".

Harry şi Meghan, aşadar, şi nu Ducele şi Ducesa de Sussex, cum ar fi fost normal să fi fost menţionaţi cei doi într-o scrisoare oficială.

Ieri, Prinţul Harry a fost convocat la o discuţie pe domeniul regal de la Sandringham alături de regină, Prinţul Charles şi Prinţul William, discuţia care a durat 90 de minute şi de la care au absentat Prinţul Philip şi Meghan Markle, plecată deja în Canada. 

Modifică Setările