Vedete

Au rămas prieteni şi după terminarea emisiunii! Ce concurenţi de la „Insula iubirii“ se fotografiază împreună?

Au rămas prieteni şi după terminarea emisiunii! Ce concurenţi de la „Insula iubirii“ se fotografiază împreună? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Anul acesta, în cel mai recent sezon „Insula iubirii“, primul care a ajuns în Thailanda a fost Răzvan, partenerul lui Cati, care şi-a ales camera în care să doarmă. Alături de el a fost repartizat Iulian, iar Ionuţ şi Bogdan au dormit împreună.

Cu toate că lumea s-ar fi aşteptat, cumva, ca Bogdan şi Ionuţ să rămână prieteni şi după terminrea show-ului, deoarece au împărţit aceeaşi cameră şi părea că se înţeleg bine pe insulă, Ionuţ s-a împrietenit cu un alt concurent.

În mai multe fotografii postate pe Facebook şi Instagram, Cătălin, concurentul din sezonul trecut al emisiunii „Insula iubirii“ şi totodată bun prieten cu Ionuţ, a postat mai multe fotografii în care alături de ei apare Iulian.

Mai mult decât atât, pe grupurile de pe Facebook dedicate show-ului de la Antena 1, cei trei îşi dau tag-uri în comentarii şi vorbesc între ei pe marginea subiectelor abordate de fanii emisiunii „Insula iubirii“.

Mai multe fotografii în care apar Iulian, Ionuţ şi Cătălin pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările