News

Au renunţat la gândurile de divorţ şi s-au împăcat! Despre ce cuplu este vorba!

de admin

Au renunţat la gândurile de divorţ şi s-au împăcat! Despre ce cuplu este vorba!

În luna martie a acestui an au anunţat că vor să se despartă şi că urmează să semneze actele de divorţ. Vestea i-a luat prin surprindere pe mai mulţi, mai ales că vorbim de unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood.

Probabil tocmai acest gând i-a făcut pe Jean Claude Van Damme şi pe soţia lui, Gladys Portogues, să renunţe la divorţ şi să-şi mai dea o şansă. Astfel, duminică, celebrul actor în vârstă de 54 de ani a declarat pentru TMZ că relaţia lui cu Gladys este din nou pe drumul cel bun şi că nu va mai avea loc niciun divorţ, deşi soţia sa a depus în luna martie a acestui an actele de divorţ.

Actorul a citat ”dragostea” şi ”obligaţiile familiale” atunci când a fost nevoit să motiveze decizia de a se împăca cu mama fiilor lui. ”Familia JCVD (Jean Claude Van Damme) este în continuare puternică. În lume se vorbeşte atât de mult despre divorţ încât dăunează copiilor (...) Cuplurile trebuie să-şi rezolve problemele indiferent de orice. Divorţul dăunează copiilor, oamenilor, părinţilor... chiar şi ţării. Dacă oamenii ar reuşi să rămănă împreună ca pe timpuri... ar face America mai puternică. ”, a declarat faimosul actor.

Cei doi au doi copii: un fiu, pe nume Kristopher, şi o fiică, pe nume Bianca.

Jean Claude Van Damme şi Gladys s-au căsătorit prima dată în anul 1987, dar au divorţat 1992. Şapte ani mai târziu de la acest divorţ au decis să se recăsătorească, devenind în anul 1999 iar soţ şi soţie.

Sursa foto: Getty Images