News

Au renunţat la divorţ. Formează din nou un cuplu!

Au renunţat la divorţ. Formează din nou un cuplu!

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 14: Recording artists Avril Lavigne (L) and Chad Kroeger attend the 2016 Pre-GRAMMY Gala and Salute to Industry Icons honoring Irving Azoff at The Beverly Hilton Hotel on February 14, 2016 in Beverly Hills, California. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Pe 2 septembrie 2015, cântăreaţa anunţa despărţirea, după doi ani de mariaj, de artistul Chad Kroeger. Acum, însă, se pare că cei doi şi-au rezolvat problemele maritale şi că formează din nou un cuplu. Împreună la petrecerea de dinaintea decernărilor Premiilor Grammy, de Ziua Îndrăgostiţilor Avril Lavigne a trecut prin mai multe momente nefericite anul trecut. După ce a fost diagnosticată cu boala Lyme, şi a fost nevoită să treacă printr-un tratament extrem de sever, Avril anunţa că ea şi soţul ei, Chad Kroeger, au decis să meargă pe drumuri diferite.

Ei bine, acum, la cinci luni de la acest moment, cei doi par mai fericiţi ca niciodată împreună. Deşi nu au confirmat că şi-au reluat relaţia, pe 14 februarie, cei doi şi-au făcut apariţia împreună pe covorul roşu al galei de dinaintea decernării premiilor Grammy. Mai mult de atât, zilele trecute, cântăreaţa a postat o imagine cu Chad, pe când cei doi se aflau la o repetiţie.

avril-chad-instagram-zoom-a4a7fe18-8672-4b0e-9ccf-b33032dc195e
Imaginea postată pe Avril de 8 martie pe contul ei de Instagram

După cum era de aşteptat, fanii i-au luat cu asalt profilul artistei imediat cu aceasta a postat această imagine. Mulţi s-au grăbit să-i felicite pentru faptul că au mai acordat o şansă relaţiei lor, în timp ce alţi i-au scris că se bucură s-o vadă fericită.

Istoricul relaţiei celor doi

Avril şi liderul trupei rock Nickelback şi-au început relaţia în iulie 2012. Cei doi se cunoscuseră în luna martie, a acelui an, pe când Chad a început să colaboreze cu Avril la cel de-al cincilea album al acesteia. Avril şi Chad s-au logodit în august 2012, la doar o lună după ce cei doi şi-au început relaţia amoroasă. Cuplu s-a căsătorit un an mai târziu, la Chateau de La Napoule, un caster medieval din sudul Franţei. Luna de miere şi-au petrecut-o în Portofino, Italia.

Sursa foto: Instagram